Tidligere fri || Chat || Nos dig sammen matlære -.-“

Endelig vil jeg starte ud med noget andet end “Godmorgen”, det er nemlig aften lige nu. Nærmere bestemt 20:51. Og tænk engang, jeg er allerede smadret. Jeg overvejer lige at svare på CON, da mig og Mox jo er begyndt at spille lidt igen… Det fortjener siden også.. Sulma og jeg brugte jo lang tid på at lave den, og medlemmerne derinde gav aldrig helt op. Så det må vi sku takke dem for ved nærmere lejlighed.

Well… Vi fik tidligere fri i dag, fordi vores dansktimer var aflyst, og så rykkede vi simpelthen vores idrætstimer tidligere op. Det var mega nice. Vores idrætstime var forøvrigt lidt fucked, fordi jeg havde glatte sko på, så jeg (underligt nok) gled konstant rundt, og det gjorde jeg fik skadet en 3-4 stykker XD dammit! Haha… I morgen er vores dansktimer også aflyst. Men vores matematiklære har ikke lige nosset sig sammen til at svare os på om han ikke kunne tage vores timer senere på dagen i stedet for at vi skal møde 08:15, og have to timer, og derefter vente 2 timer inden vi kan have de næste fag.. så kan vi lige så godt møde senere så vi kan få sovet lidt længere… Sikke en kage! Det er et krav at båede lære og elever bruger lectio og firstclass… Han bruger ingen af delene -.-” forhelvede da!!

Yay.. Det er godt at jeg er kommet så godt igang med at blogge igen hva? XD Som i nok kan se har jeg lavet et indlæg før dette, hvor jeg gerne vil have jer til at skrive jeres forslag til hvad siden mangler. Jeg har prøvet at gøre det før, men der var ikke rigtig nogen der gav lyd fra sig. Det er også fair nok, for det er kun jer besøgere det går ud over O_o For jeg kan sagtens lave indhold som bare passer mig… Nå.. Ihvertfald er jeg igang med at lave lidt. Vil ikke lige afsløre hvad endnu… Og når ja…Som i nok kan se i menuen, har jeg lavet en chat som alle der besøger siden er velkomne til at bruge… Det er også en nem måde at komme i kontakt med mig på, for jeg vil fra nu af, være online der, når jeg opdatere min side. Waaay… Og ja… Chatten ER stjerne grim XD haha… Men fuck det,.. den virker… den virker faktisk fantastisk godt, og den er nem osv, sååå… den beholder vi ^__^

Det er som om jeg stadig ikke har fået sovet ud, så jeg er stadig helt vildt træt.. det er som om jeg aldrig nogensinde bliver frisk igen XD nøøh… Selvfølgelig gør jeg det… Men hver dag når jeg kommer hjem fra skole har jeg bare lyst til at ligge mig til at sove. Ikke sådan bare rent af dovenskab, men simpelthen fordi jeg nærmest ikke kan holde mine øjne åbne. Det er ikke til at holde ud. Også derfor jeg vil gå i seng lige straks. *Smadretheden sejre*. Det er underligt. Før i tiden kunne jeg sidde oppe til kl. 3 om natten uden overhovedet at blive sådan rigtig træt… Nu kan jeg være oppe til kl 21:30, og derefter er jeg så nød til at gå i dvale? XD Hvad sker der lige? Omg?! Hmm… Det bliver hårdt i morgen hvis jeg er lige så træt. Skal nemlig arbejde. -.-” Dog kun 3 timer. Men hvis man er mega smadret, så føles 3 timer altså lange. Plus jeg altså i morgen er nød til at komme ud og arbejde med Lady. Har ikke været udenfor og gjordt det i dag, og heller ikke igår. Det er for dårligt af mig. Og nu er det for mørkt til at jeg kan se en skid. Shame on me! Dammit.. Hader det mørke! Giv mig sommeren igen XD hehe…

Yaay… Har købt nye sko og nye bukser. Elsker bukserne over alt på jorden allerede. De er sandfarvet/grønlige og af mærket 5th”. Damn! Jeg glæder mig til at bruge dem! Jeg var så heldig at få det sidste par i min størrelse! Hvad sker der lige for at jeg for engangsskyld har heldet med mig?! wehee! Skoene er MEGET atypysk den slags sko jeg normalt går med. De er grå, med en masse tegn på i sort, og lidt lyserrød og sådan lidt. Havde faktisk set nogen der mindede om dem i et japansk modeblad >:] streetstyle… og vupti! så dukker de op her i dag! Udsalgsvare, og kun et par tilbage! heldigvis kunne jeg passe dem! Hvad sker der for shoppingheldet i dag? Nogen gange kunne jeg bare kysse hvem der så end styrede denne verden XD

Nu vil jeg stoppe… Orker ikke mere… Vil se om jeg kan nå at opdatere lidt andet herinde… Plus jeg skal tjekke om min matematiklære har lettet måsen og skrevet ind om vi kan møde senere eller ej! For gudsskyld… Kryds fingre for at vi kan få lov at møde senere!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.