Hvor er jeg dog dygtig || 9 kroner og 12 øre || Besøgende

Så er kl. 10:16… Og jeg skal først have undervisning igen 12:30 -.-” og jeg kan ikke rigtig nå hjem. Pisse irriterende. Men så kan jeg så sætte mig og lave lidt på siden. Eller se en film på AHM. Dét tror jeg faktisk jeg vil, når jeg lige har skrevet bloggen færdig, og måske lige har lavet “dagens”. Men det ser jeg på når jeg er færdig med bloggen.

Det er faktisk rigtig fint. Jeg er blevet okay til matematik. Hvad sker der for det? Jeg forstår det hele, og derfor vil jeg også lige sætte en ligning op så jeg kan bevise det. Nu bliver det lige en af de korte nemme, fordi de sikkert alligevel ikke er særlig spændene for jer at sidde og glo en hel blog, som kun er ét regnestykke (siden jeg ikke kan sætte i anden på commen, skriver jeg bare to bagved når det er en potens i anden) XD (X+Y)*(X+Y)= X2 + YX + YX + Y2 = X2 + Y2 + 2YX. wooow XD easy one. Nå nu har i så også fået et eksempel på hvad vi laver i matematik. O_o Men damn… Vores lære vil have Fannie og jeg til at skrive det op på en speciel måde. Det er skide irriterende, da det er meget nemmere at gøre det sådan som jeg lige gjorde. Men det siger han at vi først må gøre når hele klassen forstår det. Det er også fair nok. Men ja… Vores mat lære er ved at dø XD han syntes vores klasse er stjerne dum. Hvis jeg ikke selv havde haft svært ved matematik, tror jeg altså heller ikke, atjeg ville kunne sætte mig i dem, i klassen som ikke forstår det, sted. For nogen gange tager jeg mig selv i at tænke “Det er jo lige til!”… Men det er det jo bare ikke for alle! Jeg er jo heller ikke god til andet i matematik. Hvor mange gange må andre ikke have tænkt jeg var stjerne dum? Ja… Man skal sku huske på at man selv har mange svagheder.

Woow… Jeg har tjent 9 kr og 12 øre på mine reklamer XD Haha! Det er virkelig en stor indtægt. Jeg skal have tjent min. 150 før de bliver udbetalt. Mega nitte. Og så mange tror jeg nu heller ikke klikker på dem. Plus der nærmest skal være en som køber noget igennem min Telia reklame, før det rigtigt kan betale sig. Men nu ser vi X’D jeg beholder ihvertfald reklamerne på siden.

Hvaa er i ikke lidt dvaske? Jeg har kun 39 besøgere om dagen for tiden? Og nu er jeg endda begyndt at skrive blog helt vildt tit. Kan i så ligge kigge forbi XD haha. Eller jer der kommer, i det mindste lige skrive hvad der mangler? Mmm… I april 2008 havde Microcut dk, 18982 besøgende om måneden. Dvs. ca. 632 om dagen O_o haha… det er virkelig faldet drastisk siden. Men okay. Det er klart nok. Siden var jo lukket ca. hele august… Mmm.. Microcuts besøgende siden april 2007 til september 2008 har ligget på 58110 besøgende i alt. Hvis jeg altså aflæser grafen korrekt. Det kan jeg altså ikke love jer at jeg gør XD nå men ihvertfald.. Det er ikke ret mange. Men ja… Eller jo.. det er mange.. men ikke mange i forhold til andre sider. Men ja.. Man skal jo ikke sammenligne sig med andre.

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal fortælle jer om. For der er ikke rigtig sket det store siden sidst. I dag skal jeg på arbejde. og derefter hjem til Mikkel. Og så skal jeg så vidt muligt være hjemme hver dag i weekenden, så jeg kan få taget mig af Lady musen… Det er også for dårligt at jeg ikke gør det i dag. Men kan simpelthen ikke nå det. For har fri kl. 19 og så kan jeg først komme med en bus kl. 21.05, og så er jeg nok hjemme 21:45, og hvis jeg så skal klæde om… Så er det jo allerede ved at være helt mørkt… Og så kommer jeg til at spise min aftensmad kl. 22:30 eller sådan noget. Og så lektier O_O det kan slet ikke lade sig gøre i mit hovede. Så nu må jeg bruge ekstra lang tid med hende i weekenden.

Nu vil jeg sætte mig ind og se “Rule #1″. Aner ikke hvad det er for noget. Udover det selvfølgelig er en asiatisk gyser. Wee… Så vi ses. Måske får jeg også tid til at lave lidt på min fanside. Men det er altså ikke sikkert at jeg orker det i dag. Er så træt. og det bliver bare ikke bedre af at lave ingenting. Ved også bare at mit hovede er ved at eksplodere alene efter 1 times mediefag vi skal have senere, for der koncentrere jeg mig sådan om at klippe det korrekt -.-” og bagefter.. NF… Natur fag.. Engang elskede jeg biologi.. men jeg syntes virkelig ikke at vores lære gør det særlig spændene. Det er overhovedet ikke spændene det vi laver… baah.. og så mister jeg interressen, og koncentrationen… Ikke så godt -.-“

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.