Kyllingefrikadeller || My name is Earl ||Selma <33 i morgen

Godaften ”alle sammen”! Har i haft en god dag? Min har været udmærket. Stemningen i klassen har været lidt fucked, men hva fanden XD De må sku være nogle sure brokke øre hvis de vil, for det gider jeg ikke. Lalala! Ja! Jeg er hyper mega glad!! For i morgen kl. 07.10 skal jeg med toget, men nej nej, det er slet ikke dét som er så fantastisk, nej det er selvfølgelig at jeg skal ses med Sulma <33.

Men alt det har jeg fortalt om, så nu hopper vi rent faktisk til noget i kan bruge til noget. Nemlig mine ”berømte” kyllingefrikadeller. Altså en opskrift på dem XD De er sunde, og smager godt. Det tager ingen tid at lave, og jeg vil tro at man kan lave den med normalt frikadelle fars hvis det er det man vil, men jeg bryder mig altså ikke om svinefars/oksefars. Nå her kommer den:

450 g hakket kyllingefars
1½ tsk salt
½ tsk peber
1 æg
1 løg
2½ dl letmælk
1 dl og 2 spsk mel
1 tomat
1/2 gul peber
15 g smør, Margerine eller 1 spsk olie

Rør kødet sejt med salt. Tilsæt peber, æg og revet løg. Blændt det gulepeber sammen med tomaten, og kom det derefter i kødmixen. Tilsæt mælken lidt af gangen. Rør herefter melet i. Lad farsen hvile i køleskab i 10-30 minutter, inden de steges på en pande.

Jeg forslår i laver pasta, og tomatsovs til. Selve opskriften bliver også smidt ind på siden under ”visitors”, så i kan finde den en anden gang. Ja jeg ved ikke hvorfor i overhovedet skulle kunne bruge det her til noget, men nu har i fået det foræret på et sølvfad. Maha.

Nå men jeg orker ikke skrive mere i dag. Jeg er simpelthen træt lige nu, og ser desuden ”My name is Earl”. Så sees!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.