Kulde!!! – Kærestetyv på spil O_O

Mmm… Suppe… Har lige vandret 3½ km i en lille top, og en kortærmet læderjakke… Jeg er døden nær! Det var så pisse koldt. Min næse løber også bare nu :arg: Og kan bare ikke få varmen. Det er sku til at sætte sig ned og græde over. Arg. Dog ikke. Men virkelig. Det gør jeg aldrig igen. Det var også for dumt af mig ikke at have en ordenlig trøje med… Men tænkte sku ikke over det, da jeg tog afsted i går.

Det var lidt akavet til den der indflytterfest. Jeg tog allerede hjem klokken halv elleve, for jeg skulle op her til morgen og på arbejde. Og ved i hvad der så skete? Ja man tror bare ikke sine egne øre. En pige der længe har været lidt vild med Mikkel, blev ved med at holde om ham, og prøvede at tage ham i hånden oh Men det værste er… det er…. at hun sagde følgende til ham Syntes du ikke at du skulle tage og få dig en ny kæreste angry Hvad bilder hun sig ind?! Nå… det er nu ikke noget jeg vil gøre noget ved. Stoler jo på Mikkel. Han ville aldrig forlade mig til fordel for hende *Evil laught* Men ihvertfald syntes jeg det var ret tarveligt gjort, for jeg havde behandlet hende ultra pænt, og faktisk snakket med hende til festen. Tror sku ikke jeg ville kunne finde på at gøre som hun gør… Hmm… Må hun nu selv om…

Det var hårdt på arbejdet i dag. Der var mega travlt, og jeg var mega sløj. Jeg sværger på, at jeg faktisk var ved at dåne på et tidspunkt :dontknow: Det var fucked. Men gider egentlig ikke snakke arbejde. Syntes ofte at jeg snakker arbejde, og McDonalds skal vel ikke være hovedtema for min blog vel?

Bruger forresten smilies i denne blog. Men det er altså bare på prøvebasis. Og har for øvrigt ikke tegnet udtryk nok dengang jeg lavede dem. Vil også lave nogle nye. Kan bare ikke finde på noget kreativt.

Nu vil jeg lave mig en kop tea, smutte ind under dynen og måske lave noget nyt indhold til siden. yaaay! Varme!!!!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.