Av! Av! Av! Hvilken Smerte!! Totur på højeste plan!

Så er klokken 11:58. Som jeg dog konstant starter med at præsentere klokslettet når jeg starter. Mmm. Well, min skoledag er sådan set “slut”. Den er alligevel ikke helt. For jeg skal lige have to idrætstimer, men de er heldigvis blevet rykket op, herunder 12 frikvarteret, fordi dansk er aflyst. Normalt har jeg fri klokken 16:05 i dag O_O Mmm… Direkte efter skole skal jeg i motionscenter. Haraldslund. Der skal jeg hen med Mike. Det skal nok blive fint, men jeg bliver bare så smadret i aften. Mmm… I går blev jeg færdig med mit NF projekt. Men Rasmus kunne ikke finde ud af det han skulle lave så jeg tog et af hans spørgsmål, så nu har jeg også det at lave i aften. Plus, jeg skal lave mit matematik færdig i aften. Mangler så godt nok kun en halv matematikopgave. Men ville også gerne have noget hygge tid med Mikkel i aften. Og skal også til performence på Mac Donalds kl 21:00 i aften, og hvis det går dårligt ved jeg bare, at jeg ikke kan koncentrere mig om noget bagefter, så jeg skal næsten være færdig med begge opgaver ingen da… -.-” Dammit!

Okay… Overstående skrev jeg d.08/10-2008. Dvs. i onsdags. Lige nu er det den. 10/10-2008. Vi har lige krydset grænsen, da klokken nu er 00:12. Jeg nåede aldrig at blive helt færdig med min blog -.-” Havde ikke tid til det på daværende tidspunkt, men ellers nåede jeg alt hvad jeg skulle. Det gik også fint nok til performence. Mmm.

I dag.. eller i går må det så have været, var det en rigtig skidt dag. Jeg var til tandlægen klokken 8. Jeg havde desværre et hul, men det var et lille et, så det var nemt fixet. Derefter tog jeg hjem til min storebror, hvor jeg sad og snakkede lidt, og så et afsnit Naruto, inden jeg skulle møde i skole klokken 10. Ca. klokken 11 begyndte det at blive en forfærdelig dag, for i takt med at bedøvelsen i min mund forsvandt, steg smerten i min kæbe/kind. Jeg vidste ikke hvad det var, men det gjorde bare mere og mere ondt! Tror aldrig jeg har oplevet så stor en smerte! Mmm… Til sidst blev det så slemt at jeg måtte ringe til min mor, og hun hentede mig så på skolen og kørte mig til tandlægen. Det viste sig at de havde ramt et blodkar i min kind da jeg blev bedøvet, og derfor havde fået et ”blåt mærke” i munden. Hun sagde så at jeg skulle gå hjem og få en varme pude på, to gange dagligt i 10 minutter, indtil smerten og hævelsen var helt væk… Den er stadig ikke væk… Overhovedet! Hvis jeg ikke får det bedre inden her til morgen? O_o altså ved 6 tiden, kan jeg altså ikke tage hjem til Fannie i aften… Det gør det simpelthen for ondt til. Men vi krydser lige finger for at jeg kan komme i skole i morgen, for vil helst ikke have en mega høj fraværsprocent.

Her til aften har jeg spillet lidt Naruto på playstationen. Havde jo lånt det spil jeg ikke selv ejer, af Kiki. Det var rart nok at have noget andet at tænke på end smerten. Kan næsten ikke åbne munden. Mmm… Well… Naruto chronicels er ikke lige så sjovt som 2’eren. Faktisk slet ikke tilnærmelsesvis… Eller i hvert fald ikke indtil videre. Men det er så meget svære! Hvilket er fint nok ^__^

Jeg vil prøve at se om jeg ikke kan få sovet selv om jeg har prøvet… Det skal lykkedes… Men det gør så ondt :’( Og de forpulede penodiler virker ikke for en skid!…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.