Gæsteblogger: Hmm…

Ja så er kl. 13.32 og det er tid til at blogge. Jeg (stadig ham der Mikkel) sidder hjemme ved mig selv og skal til at på arbejde. Skal arbejde i 8 timer idag så det skal nok blive sjooovt. Igår var jeg til teori, og fik at vide at jeg skal ud og køre på søndag! første gang på vej.. damn… det blir… interessant ska vi ikke bare sige det sådan. Men i hvert fald var jeg lige ude og få et par øl med nogle kolleger og to fra min klasse. Det var max godt og vi hyggede dejligt… lidt sjov skal der være plads til. Når jeg har fri fra arbejde ska vi ud igen… muligvis i Gaden (Jomfru Ane Gade for dem der ikke er fra Aalborg), men det må vi se på.

Og nåh ja… dig pigen der har skrevet i Simones gæstebog? øhm.. Shakerzone pigen… Simone er pt. i Berlin så hun kan ikke svare dig, og jeg kan ikke finde ud af at benytte den der gæstebog, så det er lidt ad helvede til kan du nok…hehe.

Men ja.. skal vi have dagens citat? tjah.. Det bliver spændende det her,, det er lidt en kliché idag.. sorry:

“Kids… You tried your best, and failed miserably – the lesson is: Never try”, de forevigt vise ord af Homer Simpson, fra TV-serien The Simpsons…

Jeg ved ikke med jer, men jeg er sku virkelig ved at savne Simone – især forbi jeg ikk får meget respons fra nogle af jer… jeg føler mig helt alene i CYPERSPACE!!! eller noget.. men det sku meget hyggeligt det her.. vidste I at jeg snart har fødselsdag? nårh ja, har jeg vidst sagt. men anyway…det blir godt at blive 18 bortset fra at jeg så skal til at have nattevagter.. det lidt nedern, men hva fanden… Jeg kan flytte hjemmefra og kørerbil, samt selv bestemme hvilke organer jeg vil af med når jeg dør, og hvad jeg egentlig gerne vil hedde. Men der er altså en måned endnu… husk nu at skriv tillykke.

Men ja, men ja…. meeeen jaaaaah… deeet eeeer soooom ooooom aaaat jeeeg iiiikkeee haaaar meeereee aaaat skriiiiveeee oooom. Nu må i ikke sige til Simone at jeg er en dårlig blogger… så slår hun mig ihjel.. og mere til crying

Kan I alle sammen have en god fredag aften. C ya guys tomorrow, ’cause I’ll be back! (terminator anyone?)

Sincerely yours Mikkel Elcock

PS: glemte lige at spørge.. synes I ikke også at det er for dårligt at jeg ikk står blandt de der lækre fyre i hendes præsentation? nu ved jeg godt at i ikke har set mig, men bar princippet i det? Ja ok nu ved jeg godt at jeg ikke ligefrem er en Villy Søvndal eller Brad Pitt – men hva fanden, jeg er da hendes kæreste? nå – rest on that.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.