Kryds fingre for mig folkens! – *dam dam dam! Dam dam daaam!*

Fik afleveret min ansøgning i Føtex… Nåede lige op til bussen da jeg blev ringet op af Føtex. De ville høre om jeg lige ville komme til jobssamtale her fredag! XD Yaay! Sagde selvfølgelig ja! Håber de kan lide mig! Alle sammen… Kryds jeres fingre!… Er bare nervøs for fredag. Det skal bare gå godt! Skal være derinde klokken 15 for øvrigt…

I dag har været en rigtig sjov dag! Har haft det så morsomt med K.K, Fannie the chuppiehand, Rasmus Chuppiebrain, og Oli Boli ^__^ Hold kæft hvor har det været en useriøs skoledag. Fyha. Men seriøst… Den slags dage skal der også være nogle af. Telechuppies got the pooower! Ô_o Ja… Hehe… Var faktisk sammen med Fannie efter skole i dag. Mikkel og Mads var der også. Vi gik ind på McDonalds og fik varm kakao. Senere skulle jeg til personale møde på Mc… såeh.. Skulle Mads og Mikkel også (RROFL XD). Det var da hyggeligt nok. Vi er forresten lige kommet hjem… og jeg er bare kvæstet. Mmm… Hvad skulle jeg lige hurtigt mere have haft skriblet ned?…

Forresten planlægger jeg lige at få tid til at Mikkel og jeg skal hjem til John og Bente og æde og hygge. Skal bare lige have taget mig sammen til, at have fundet en dato… XD

Når ja.. Inden jeg lige afslutter.. Så fik vi danskstil tilbage… og gæt hvem der ligger over middel XD Ja korrekt… MIIIIG! Er glad XD haha…

Sov godt folkens!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.