Jeg er en ultimate ninja O_o – Nørd på hjernen!

Sorry jeg ikke har skrevet blog de sidste par dage, men har lige fået Naruto Ultimate Ninja 3 til playstationen, så når jeg ikke har arbejdet til klokken 23 har jeg spillet dét XD Haha! Og ja.. jeg kan læse dine tanker bag skærmen, så ved godt at der står “NØRD” overalt på din nethinde lige nu XD Hehe. Men ja… Det er meget sjovt. Er også igang med at lave anmeldelser af spillene, ikke at jeg tror det interressere størstedelen af de par stykker der kommer og besøger min side… men det kan da være der er en som bliver glad for det XD

Jeg har lige stået og snittet grøntsager, og skåret kylling (Altid kylling XD) i tern. Maden skal først være færdig klokken 21, når Mikkel kommer hjem, men jeg tænkte at det var rart at have gjort grøntsagerne osv. klar til når han kommer hjem. Vi skal have Kyllingegryde/kylling i tomatsovs. Mmm.. Well… Inden det var jeg lige ude og ride. Det gik rigtig godt, bortset fra at Lady på utroligvis formåede at smadre to trækketove i dag -.-” Så nu skal jeg ud og have købt nogle nye på mandag. Jeg må lige se hvordan det passer ind, for har først fri fra skole klokken 16:15…

Står egentlig bare lige og venter på Mike… Vi skal spille ultimate ninja 3 XD hahaha! Rart at have en kammerat man kan nørde med. Han kommer bare lige hurtigt forbi. Bliver hyggeligt nok. Måske jeg lige kan få ham til at hjælpe med at give hestene udenfor noget mad…

Fred til folket ^__^

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.