Hvor skal tatoveringen være? ;D – Putte med Tumle misse <3

Så sidder jeg igen i busterminalen. Denne gang har jeg kun strøm nok til 12 minutter ud af den time og 15 minutter jeg skal sidde her og vente. Vores engelsk var aflyst i dag, og jeg havde glemt idrætstøj, hvilket jeg egentlig var ret så træt af, for vi skulle ikke danse alligevel denne gang. Bliver nok først næste gang…

Nå så gik der lige en halv time, fordi Frederik fra min klasse kom. Så fik lige snakket lidt. Men han er lige smuttet med bussen, så nu skriver jeg igen. Der er 3 kvarter tilbage til at jeg skal med bussen. Jeg priser mig virkelig lykkelig over at busterminalen findes, så man kan holde varmen her om vinteren… Jeg ville være frosset ihjel hvis jeg skulle være udenfor lige nu. Mmm… De kunne bare godt lige tage og få installeret nogle stikkontakter her, så man kan få strøm på ens computere. Det burde der egentlig også være i busser. Det er der jo i toge, så det burde man da kunne lave? Eller?… Ja, jeg har jo ikke forstand på den slags…

Jeg kom ikke ud og fik købt ind, for jeg havde glemt mit hævekort -.-” Så kvikt hva! Men pyt med det, det haster jo ikke mere end det javer. Nå… Men så har jeg også tid til at ride når jeg kommer hjem. Og så kan det faktisk også være at jeg har tid til at lave matematikaflevering, og måske endda spille lidt playstation XD haha *Nørde nørde*. Og ikke mindst få noget at spise. Jeg er så mega sulten. Havde glemt min madpakke. Den kunne jeg ellers lige have siddet og spist lige nu O_o Er der jo så ikke noget at gøre ved. For resten fik jeg 10 i min NF rapport. Vi var den eneste gruppe i klassen som fik det, så jeg er egentlig ret stolt. Ikke fordi man skal sammenligne sig med andre – men fordi jeg havde spørgsmål indenfor fysik, som jeg har helt utroligt svært ved…

Maaad…. Maaad… Mad… mmm… Maaaad….

Intet under at jeg ikke er slank som en sylfide XD haha! Gid jeg var født i den tid hvor det var et status symbol at være fed og bleg… Hvor ville jeg dog være højt ranget! Hahaha!

7 minutters strøm igen O____O !

Jeg må nok skrive videre når jeg kommer hjem O_o for det jeg har skrevet indtil videre er vidst pænt intetsigende. Vi må jo se om jeg får tid, hvis jeg også skal nå at lave matematik… Skal nok priotere det over playstation XD For resten har jeg god tid i dag. Skal bare varme resterne fra i går. Og Mikkel er alligevel sent hjemme igen i aften… 21:00-21:30 mener jeg… overvejer egentlig om jeg ikke har mere lyst til suppe i dag. Men så ved jeg ikke lige med resterne… De kan vel ikke holde så længe O_o… Hvor lang tid kan sådan en gang tomatsovs med kylling i, holde sig folkens? Altså der er løj, forårsløg, hvidløg, orange pepper, tomater, kylling, og Dolmio tomatsovs i, hvis det altså har noget at sige? Det har det jo nok et eller andet sted… Måske man kan slå det op på nettet? Ved bare ikke lige hvad man skulle søge under. Hvis jeg husker det må jeg ringe og spørge Palle, han må for fanden vide det.. Han bor jo i lejlighed… Den slags ved man når man flytter hjemmefra.

For resten nogen som har en idé til hvor jeg kan få tatoveret min brors navn. Jeg overvejer at få mit eget på håndleddet, eller på foden. Men hvor skal jeg have skrevet Patrick? På håndleddet under mit navn? Eller måske i nakken? Eller bag øret? Det skal bare være sådan en lille diskret tatovering. Han slår mig ihjel når jeg får den lavet X’D Haha! Men jeg er ligeglad. Jeg er virkelig sikker på at det er en jeg vil være lykkelig for resten af mit liv…

Endelig hjemme ;D Lige fået noget at spise.. Og nu ligger jeg og putter med den ene kat ;D Fede mis er ikke kommet hjem endnu, så det er Tumle jeg ligger med…

Men vil smutte nu… ^__^ Er træt, og vil ligge og putte lidt med le misse kat…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.