Jeg dør før tid >.<" *Splat... Død*

Jeg dør før tid O_O Haha.. Ej virkelig.. får stress… Skal ind og hente min straffeatest imorgen, plus sige op på mit nuværende job… Men det er ikke det jeg dør af stress over. Nej det er det faktum, at jeg skal passe to deltidsjob i en måned -.-” Alene i denne uge ser min vagtplan foreløbig således ud:
Lørdag: Føtex arbejde fra 13:00 – 17:15. (skal til personale fest hos McDonalds bagefter XD)
Søndag: McDonalds arbejde fra 12:00 – 16:00
Mandag: Føtex arbejde (Får afvide lørdag fra hvornår til hvornår) XD
Omg… Og sådan bliver resten af måneden O_O omg… omg… omg *Splat – død*…

Well,.. Jeg er blevet pumpet med div. informationer i Føtex i dag. Mit hovede er helt ør. Og nu skulle det forstille at jeg lavede matematik -.-” Vel og mærket matematik aflevering til i morgen! >.<” Arg!!

Men jeg går igang nu… *Splat – død*

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.