R.I.P Pink thing :'( – Hvordan stopper man tiden? Ô_o

Okay.. først.. dårlig nyhed… Min elskede Samsung Mp3 afspiller (i pink) er død i dag :'( er mega træt af det. Den røg i vaskemaskinen. Har bare mistet så meget musik som jeg havde på nogle gamle cd’er som nu er væk -.-” Plus jeg selvfølgelig er ked af det.. var så max. glad for den :( *snøft*. Den var kun 2 år gammel eller sådan noget… *suk*… Ej er virkelig ked af det -.-” Dumme vand…

Mmm.. Og ja.. er ret så træt. Det meste af i dagen har jeg godt nok slappet af med tobakka. Men har også gjort rent og ryddet op. Min livsfilosofi er ikke accepteret af min motter (Simones livsfilosofi: Kun en tåbe rydder op. Et geni behersker kaos) XD Nå… ellers har jeg lavet lektier… hvilket jeg også laver nu -.-” suk.. suk… mega suk… Er allerede ved at køre død i skolen. Det er nok også fordi Fannie og jeg ikke har det så sjovt på skolen mere sammen… Ja vi snakker faktisk næsten ikke sammen mere… Meget deprimerende… Meget… Ja…

Haha… orker slet ikke at skrive… Skal også på arbejde i morgen forresten -.-” mmm… Mikkel har fødselsdag i overmorgen… det er da en god ting <33

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.