Morgen -.-” – Must have a PSP!

Godmorgen, godmorgen… Godmorgen ;D
Her til morgen var jeg oppe klokken 05:45. Skulle ud og give Lady dækken på, og smide hende og Jarpur på fold. Var frisk lige i det øjeblik jeg gjorde det, men jeg må indrømme at mine øjne er ved at falde i nu. Er sku bare sindssygt træt. Men jeg skal nok bare igang med et eller andet seriøst. Jeg skal ihvertfald holde mig igang none stop i dag – ellers dåner jeg sku! Haha! Men jeg må indrømme at jeg lidt frygter turen hjem i bus i dag. Jeg er 500% sikker på at jeg falder i søvn! Hvis jeg først falder i søvn så kommer jeg ikke ud og ride, for så kæmper jeg mig den ½ til hele kilometer der nu er fra busstoppestedet hjem i seng. Så ingen soven. Ingen overhovedet!

Har fået en genial idé. Jeg skal have mig en PSP. Playstation portable. Jeg vil have sådan en brugt en. Man kan få dem billigt på Qxl. Har allerede udset mig en til 800 kr. Men man skal først modtage en sikkerhedskode pr. post. Og den har jeg ikke fået endnu. Skal også lige tjekke min konto først. Det kunne også være at jeg bare skulle ønske mig den? Men chancen for at jeg får den er nok ret så lille XD doh… Skal have en der allerede har fået installeret et chip der gør at man kan spille backupspil… Haha… Backupspil… Som om det er dét, folk bruger det chip til… Bla bla… Muuust have *Brainwashed*

Well… Jeg har faktisk lavet 4 låger i min julekalender nu XD hold kæft det er krævende, og det tager bare sindssygt lang tid at lave de ting jeg forbereder til jer… Men i må også bære over med at alle kalenderens dage ikke lige er lige spændene XD Men som sagt ligger jeg et stort arbejde i kalenderen ;D

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.