…For jeg savner dig sindssygt!

Jeg sidder midt i le’ projekt. Det er et projekt som er sammensmeltet af NF (biologi, geografi, kemi), og matematik -.-” Det er total kedeligt. Men jeg er faktisk kommet forholdsvis langt. Men endnu engang har jeg været den som skulle påtage mig endnu en opgave, og igen mig som skal samle hele lortet og ordne opsætningen… Baah… Ville ønske at jeg var kommet i gruppe med F… Tror mig og F arbejder ret så godt sammen, men det ved jeg selvfølgelig ikke endnu. Altså vi har arbejdet sammen i engelsk, men det har jo bare været små opgaver. Kan man ikke helt bedømme ud fra.

Starting from here, let’s make a promise, You and me, let’s just be honest, We’re gonna run, nothing can stop us, Even the night that falls all around us…

Kæft… Sidder lige og høre Not gonna get us, som er med Tatu… Den minder mig på en eller anden måde om Selma … Kæft jeg savner hende… Det er helt sindssygt… Jeg syntes det er fuldstændig galt man kan blive for en. Uhyggeligt faktisk. Især fordi jeg normalt elsker at være alene. Men når jeg har mulighed for at være sammen med Selma er det noget helt andet… Nu har vi ikke set hinanden i 1 måned, og hun tager afsted til New Zealand om 5 dage… Så kommer jeg ikke til at se hende i 2 måneder. Oh damn… Savner hende sindssygt. My love for you, always forever. Just you and me, all else is nothing… Not going back, not going back there… They don’t understand,
They don’t understand us… Nogengange ville jeg virkelig ønske at jeg aldrig havde mødt hende. Som i nok kan regne ud, så er det ikke fordi jeg ikke er glad for hende. Jeg er blevet for glad for hende. Hun er den veninde jeg kan snakke med når jeg har det skidt. Har også andre veninder som jeg er super glad for… Men på en eller anden måde er det anderledes med Selma. Hun forstår mig… og når hun ikke gør… Så prøver hun…

… I dag har min storebror planlagt et møde omkring når vi skal i sommerhus til nytår. Men mødet er først klokken 16. Og jeg ved ikke om jeg orker at skulle så sent hjem med bussen. Desuden har jeg som sagt noget projekt at lave. Lavede ellers min “del” af opgaven færdig i går. Men nu fik jeg jo så lige noget mere. *suk*… Så må jeg jo også lige få læst de andres igennem, og skrive en indledning, og konklusion osv… Men det går nok… Men ved ikke lige… Savner jo også min storebror. Men der kommer jo også 100 andre til det møde der… orker jeg næsten ikke. Er så træt. Gider sku ikke for sent i seng.. Skal arbejde i morgen, og resten af ugen… Så jeg har ikke tid for mig selv på andre tidspunkter. Havde faktisk planlagt at købe julegaver i dag. Men jeg orker ikke det renderri. Ender nok med at købe dimset i sidste øjeblik… geez…

Og nu er det mig der grædt.. For jeg savner dig sindssygt… Så pas nu godt på dig selv, og hvis du gerne vil hjem, så finder jeg dig igen… Damn… :'( Mmm… Mit dårlige humør går ud over andre. Nogengange tænker jeg over om det er sundere at jeg prøver at glemme hende helt… Men det tror jeg ikke kan lade sig gøre… Damn… Min stakkels mor lider bare under det… Vi er begge to nogle mega hidsigproppe. Og jeg er endnu mere lige nu. Hun skal ingenting sige før jeg flipper ud. Kæft.. jeg er gennemsyret præteenager lige fortiden… Min mor og jeg har ellers sådan et godt forhold, men jeg bliver bare ved med at ødelægge det gang på gang. Nogen gange er jeg virkelig jordens mest forfærdelige menneske -.-” Oh damn…

Well… Jeg går videre med projekt nu… Håber i overlever min klage blog XD lol..

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.