Dejlige gaver til mig :D + Nyt layout!

Wee! Jeg fik bare rigtig mange gaver! Det var helt sindssygt. Min familie er da bare blevet bindegale! Hehe! Men det vil jeg sørme ikke brokke mig over. Er virkelig rigtig meget forkælet. Jeg fik bare så meget godt! Min farmor har endda sendt mig et par dejlig hjemmestrikket sokker :D Præcis som jeg havde ønsket mig dem… Damn… Nu blegner de gaver jeg har givet, bare helt sindssygt XD doh… Ej men har virkelig fået meget. Som i nok kan se har jeg også fået streget en del over på min ønskeseddel (bla. en microbølgeovn <— HAHAHA jeg fik den virkelig XD )… Og… og… jeg fik en pink ipod nano :D wuhuu! Virkelig dejligt, for jeg har jo lånt en mp4 af John… Men den er så forvirrende XD og så er det altså også lidt rare at have sin egen ^^” Hæhæ…

Ej det var ikke kun gaverne der var gode. Selve juleaften var faktisk rigtig god :D også selv om jeg normalt har den holdning at det lidt er noget opreklameret fis. Jeg syntes det var hyggeligt. Jeg må indrømme at jeg stadig ikke følte “julen” i mig. Men jeg følte familiehyggen – og det var super rart… Jeg kommer jo nok aldrig til at forstå det der med julesange, og den specielle julemad. Men det er måske sådan det er når man bliver noget ældre? O_o Hvis det er sådan… Så er det egentlig underligt at skikken bliver holdt i live? Og er så ens så mange steder?… ._.” hmm….

Glæder mig til lige at tage et smut rundt og læse andres blogge her i dag :D Jeg er sikker på der også er andre der lige har fået skrevet om deres juleaftner… Måske er der også nogen som har fået nogle gode gaver? Og måske er da endda nogen som har det på samme måde med juleaften som mig. Det er super hyggeligt… Men noget… Man ikke kan præcisere O_o

Nå… Men med juleaften… kommer slutningen af “julestemningen” altså også, i følge mig. Jeg har derfor valgt at pille mit rædselsfulde juledesign ned, og sætte mit nye design op :D Som jeg nævnte i min blog i går, er det altså ok, men ikke noget man kan prale med -.-” men tror faktisk lidt at det er et af de bedre? Hmm… Der er bare så mange småting som ikke er perfekte, og ikke er som de skal være. Det er lidt ærgeligt, men der kommer min dovenskab altså ind i billedet XD Haha… Men heldigvis egentlig ikke mig som skal glo helt vildt på det XD muhahaha! Så et eller andet sted kan jeg jo være ligeglad… Haha ^^” Ej ok… Er bare lidt lallet… Er virkelig også træt (igen)… men denne gang med lidt god grund til det ^^” syntes jeg da.. haha… Helt ærlig.. Det var jo jul igår… Hæhæ…

Jeg håber i havde en god alle sammen :D

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.