MicroCut’s fedme bekæmpelse!

… Jeg rydder op…

Ja… “jeg” ryddede op sammen med Mikkel i dag XD haha! Jeg kan slet ikke overskue at få orden på alt det crap… Men så er jeg jo heldig at have sådan en dejlig kæreste som gider at hjælpe mig ^^” Ellers ville jeg heller aldrig have nået at få ordnet hele mit værelse, og mugge ud mm. i stalden… Hehe… Længe leve gode kærester :D maha…

Og… Selma er hjemme! :D Wuhuu! Men jeg kommer først til at se hende til Februar, tror jeg -.-” Men well okay… Nu ved jeg da at jeg kommer til at se hende igen :D Det er virkelig skønt… Ihh… Savner hende da også bare vold meget lige nu O_o eh…

Min blog bliver lidt kort her til aften, da jeg har sagt ja til at komme klokken 8 på arbejde i morgen, istedet for klokken 10… Så jeg skal okay tideligt i seng i aften, for ellers er jeg sku intet værd i morgen XD Jeg skal på arbejde fra klokken 8 til klokken 15, og så skal jeg hjem til Mikkel og i bad, og klæde om, og så skal vi videre til sommerhus i Tranum, hvor vi skal holde nytår med min storebror, og nogle andre gutter… Ö Kan allerede mærke nu at jeg ikke rigtig orker XD haha.. Men okay… Det er ikke nytår hver dag XD (gudskelov for det, da)

Al den snak om nytår, minder mig faktisk om mit nytårsløfte som jeg lavede sammen med Mikkel her i dag… Vi har nemlig opdaget at jeg har stort set alle symptomer på at jeg er for usund… Jeg er fed, deprimeret, og træt XD hahaha! Ej… Men mit mål inden år 2009 er omme er, at ca. tabe mig 10 Kg. Følgende er målene for den første månede (Jeg trapper roligt ned på de usunde ting):
Mac-mad/fastfood højest en gang om måneden!
Kun en tsk. Sukker i te/kaffe
Spise morgenmad (sund)
Kun slik og kage om lørdagen og søndag og fredag (og højtider)
Kun sodavand i weekenderne
10 mavebøjninger hver aften
Begynd at spis frokost (sund)

Senere skal tingene selvfølgelig trappes ned til endnu mindre (Undtagen mavebøjningerne, det skal laves til endnu flere, og jeg skal selvfølgelig også dyrke noget andet motion… Men det skal jeg lige have fastslået hvad skal være.. Skal bla. over at høre i Storevorde om de har et fodboldhold jeg kan være på)… Damn… Det bliver hårdt XD får heller aldrig tabt mig 10 kg… Det er meningen vi skal se om jeg ikke kan tabe ½-1 kg den første måned… Bla bla… Mmm… Nu får vi at se…

Mmm… Jeg har forelsket mig i et total cute japansk band :D Jeg siger jer… Det er slet ikke godt musik… Bare overdrevet mega cute! I burde lige gå på Youtube og høre dem, navnet er Buono (Tryk evt på navnet, som er et direkte link til deres sang ved navn “Honto no jibun”, som er den ultimative sødeste sang)… Cute, cute, cute, cuuuuute… <3 :D Selv Mikkel syntes at de er søde XD Haha!… men okay… Ikke et band jeg ville kunne være fan af XD… Tror hurtigt man bliver træt af dem… ^^”

Ejj… I skulle se mit værelse :D Det er sååååeeee floot! Jeg er virkelig jordens heldigste pige. Mikkel er fantastisk… Min motter er også helt imponeret over at han kunne gøre mit værelse så flot XD hahaha! Ja tror ikke at det har været så ryddeligt og organiseret siden vi flyttede ind… Lol… Så nu er det afgjort… Mikkel kommer til at stå for vores oprydning og rengøring i den kommende lejlighed *Whipe pisk*… Muhaha…

Nu vil jeg til at slutte ^^” Kan i have en god aften alle sammen. Jeg når nok ikke på i morgen, da jeg ikke rigtig får slap af tid, så kan i alle sammen have en rigtig, rigtig god nytårs aften :D Og pas nu rigtig godt på jer selv og hinanden ^^” Hehe… Yea I do have a really soft side… eeh…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.