Suddenly I know I’m not sleeping

Playground school bell rings again,
Rain clouds come to play again,
Has no one told you she’s not breathing?
Hello, I’m your mind giving you someone to talk to,
Hello…

If I smile and don’t believe,
Soon I know I’ll wake from this dream,
Don’t try to fix me, I’m not broken,
Hello, I’m the lie, living for you so you can hide,
Don´t cry…

Suddenly I know I’m not sleeping,
Hello, I’m still here,
All that’s left of yesterday…
Hello

Syntes dén sang er så fantastisk smuk Ö det er Evanescence med Hello… Den er bare så dejlig at lytte til… Damn…

Well… I dag har jeg været på arbejde *surprise* :D Det gik godt, og vi var 15 minutter tidligere færdig end vi plejer, hvilket var ret utroligt da det kun var Anne og jeg der var på arbejde i Textil afdelingen i dag O_o vi plejer at være 3- 4 stykker på arbejde. Men helt ærlig. Vi knoklede også i dag. Men det var kun nice nok :D Bliver faktisk ofte i godt humør af at være på arbejde, selv om det er hårdt. Mmm… Og det er jo også dejligt at blive hentet, og komme hjem til tomatsuppe ^^” amme namme. Mikkel lavede nemlig mad, imens jeg hentede heste ind og fodrede dem osv…. luksus <‘3

I morgen bliver en rigtig travl dag O_O således ser min plan ud:

  • 8.15 møder i skole
  • 14.15 får fri fra skole
  • 14.20 skal ud og køre med kørelæren
  • 15:10: færdig med køreskole
  • 16.00 skal møde til kursus i Føtex (trin 3)
  • 19:45 færdig med trin 3 kursuset
  • 19:00 skal til teori
  • 21:30 færdig med teori

Og så skal jeg hjem og lave lektier og så i seng Ö damn… Jeg bliver såe smadret fredag. Men det er sku fint nok. Håber jeg overlevet ^^” Ej det kunne have været meget, meget værrer. Det er okay overskueligt i morgen, da jeg bare beder om at køre ud til Føtex når vi slutter til køreundervisningen, og Mikkel gerne vil køre mig direkte fra kursuset i Føtex, til teori inde i byen, og at han også gerne vil hende mig (muhahah se hvor heldig jeg er :D wuhuu.. <3)

Har lige fjernet min ansigtsmaske :D Er begyndt at rense min hud hver aften, da jeg virkelig har fået mange bumser -.-” Det er virkelig irriterende, men så er det jo bare om at komme dem til livs. Og well… Lige nu laver jeg sådan set ikke andet end at jeg venter på at Mox svare på Con… Så… Jeg nørder faktisk bare… Lalala…

Hov forresten har jeg fået en gave i dag :D Er bare så heldig hva? Muhaha… Det var af en jeg arbejder sammen med. Jeg havde rost en sløjfe hun var i håret, og sagt at sådan en ville jeg mega gerne have… Og ved i hvad så? Så lavede hun sku en til mig :D Ihhh… Den er sindssygt pæn. Den er lavet af sådan en eller anden form for sort læder. Skal 500% sikkert have den i garnet i morgen ^^” … Tænk at hun har siddet der hjemme og lavet den til mig :D vi har ikke engang arbejdet sammen i mere end 1 måned eller sådan noget, og hun er blevet forflyttet til en helt anden afdeling end mig… Hvilket er trist nok egentlig -.-” Vi svinger ret godt nemlig :D

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.