Partaaay ^^”

Så er det i aften at jeg holder min fødseldag. Vi bliver omkring 50 mennesker. Alt er efterhånden ved at være klar. Der har været meget mad at lave, men jeg har været så heldig, at min mor ville hjælpe mig med det. Jeg har i det hele taget fået meget hjælp af hele min familie :D Faktisk… Sådan ærligt talt… Har jeg næsten ingenting lavet selv X’D Hihi… Mmm. Lige nu sidder mig og tjubak og gør os klar sammen. Hun står lige og krøller hendes hår. Damn. Hun er så pæn Ö Man skulle ikke tro at hun er 14 år. Hun ligner en på 16-17 år X’D *jalouxhed*… Jeg glæder mig til i aften. Det bliver mega nice :D Wuhu! Men damn, hvor har jeg brændt meget lorte musik ned på cd’er. Der er jo ingen som kan lide det musik jeg høre, så vi er lidt nødt til at høre det musik folkene der kommer kan lide ^^” Britney Spears, techno, house og dance >.<” Damn… Jeg overlever nok, for når der er fest, så ligger jeg alligevel ikke mærke til musikken. På den anden side; man kan ikke rigtig dance til Alice nine? ^^”

Mmm… Jeg har ikke så meget andet at sige, for jeg vil også have gjort mig færdig. Mangler stadig at ligge makeup, og sætte hår. Og jeg ved stadig ikke helt hvordan jeg vil se ud. Har fundet tøjet. Det blev en sort top uden stropper, og et par blå jeans, og så mine sorte stilletter med sløjfen bagpå ^^, Yay… Tror jeg vil lave kæmpe krøller i mit hår, og så bare have det løst. Og make up… Tror bare det bliver eyeliner og masscare… Ellers bliver det noget guld og sortagtigt. Sådan lidt rock chick look :D Maha… Dunno… Der kommer jo nok billeder ind efter festen… Engang mandag eller søndag…

See ya :D

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.