Title defects

Goddag. Klokken er nu 10:58. Det var virkelig svært at komme op her i morges. Mine øjne var tunge, og det samme var mit sind. Jeg følte mig unaturligt udmattet, og mit humør var bare nede i minus feltet. Ja så kan folk jo så sige ,,Det er jo bare et hamster”. Det var et hamster ja. Men det var et herligt hamster. Folk forstår ikke hvorfor jeg er ked af det. Hvis Bette havde været en hund, kunne langt flere sætte sig ind i det. Men for at være helt ærligt, så betød Bette lige så meget for mig, som min hund gør. “/ Bette var dejlig. Hmm. Men nu hvor jeg sidder her i skolen, har jeg det lidt bedre, men jeg er stadig trist…

I dag er en hård dag. Jeg er trist og orker ikke rigtig noget, men direkte efter skole skal jeg alligevel på arbejde :( Jeg gider bare ikke. Og tænk engang… I morgen skal jeg så på arbejde i ca. 8 timer. Sikke en fed weekend der er i udsigt… Hmm… Jeg er bare så træt og ulykkelig i dag. Kan ikke helt se frem til alt det gode der også skal ske i weekenden fordi jeg er så trist. Bla bla.

Jeg slutter nu. Jeg skrev her i formiddag i dag, fordi jeg ved jeg ikke orker det senere… Hmm… Dette er min blog nummer 100, som jeg har skrevet i den tid jeg har haft dette blogsystem. Men jeg kan ikke engang være rigtig glad for det “/ baah…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.