Lost from within and persuing the end

Wow… Jeg fik ikke skrevet i går. Det ligner da bare slet ikke mig X’D haha… Ej jeg kunne sku ikke nå det. Min dag var virkelig hektisk i går. Jeg mødte på arbejde lidt i 9, og fik først fri klokken 17:30. Direkte fra arbejde skulle jeg så til Vadum. Jeg måtte klæde om i bilen og alt muligt X’D Well… Jeg var så til fødselsdag i Vadum. Omkring klokken 22:00 tror jeg, tog jeg så ned til nogle andre i Vadum. Her faldte jeg så i søvn på sofaen omkring klokken 23:00 eller sådan noget ^^” og der sov jeg så til klokken 01:30 hvor vi så tog hjem af. Damn, jeg var ristet. Med det samme jeg kom ind af døren her hjemme, børstede jeg lige tænder, og fjernede make up, og så smed jeg mig ellers på sengen. Sov som en sten Ö
Okay. Det var ret overordnet set. Det var rigtigt hyggeligt begge steder i Vadum i går aftes. Det var bare træls at jeg var så træt -.-” Var virkelig wasted i går aftes. Virkelig kedelig person XD haha!… Og min ryg var bare smadret total, efter jeg havde siddet ved kassen i 8 timer -.-” Tænk at man kun har to af 15 minutter, på sådan en dag Ö Syntes man skulle lave en pause på 15 minutter, eller kun 10, og så en på 30 minutter, så man lige kan nå at sætte sig og få lidt mad og sådan X’D ej… Jeg er glad for jobbet, og jeg er glad for det sted jeg arbejder i det hele taget :D Folk er så søde.

I dag… Var min første fridag i weekenden. Og jeg vågnede med smerter i maven klokken lidt over 9 -.-” Jeg gik så ud og fodrede dyrene og lukkede hestene på fold… Og vækkede ved et uheld resten af huset. Jeg er bare så klodset -.-” … Hen på formiddagen (hvor mine smerter heldigvis havde fortaget sig) tog tjubak og jeg bussen hen til Føtex ^^” ja… jeg kan da ikke undvære min arbejdsplads. Haha! Der var nogle sko og toppe jeg havde set i kataloget, som jeg ville have. Men toppene vidste sig at være grimme, og skoene skulle jeg have i størrelse 35, hvilket de ikke havde. Størrelse 36 som jeg ellers plejer at bruge var bare mega meget for stor -.-” … MEN, jeg fandt så et par sorte converse sko, til 350 kr! Billigt! Og dem købte jeg så ^^” ubs. Mig og sko huh? Det er ikke særlig lang tid siden at jeg købte et par nike women blazer boots i sort også ^^” hih… Fik også købt et par super lækre joggingbukser til 100 kr. Overvejer lidt om jeg også skal købe dem i grå, her på tirsdag, når jeg skal på arbejde igen. Mmm… Måske…

Da vi kom hjem, fik vi lidt at spise, og så gik vi igang med at rydde op i stalden. Jeg hjalp til i lidt tid, men skulle så ind og rydde op og gøre rent på mit værelse. Det gik fint, og jeg var faktisk rigtigt glad des renere der blev… Men… Så skulle jeg rydde op i nogle poser, og så fik jeg fat i posen med Bettes foder, savsmuld, saltsten, osv. osv. og så blev jeg helt ked af det igen :'( Og da min mor kom ind med Bettes madskål, som var helt rengjort blev jeg bare endnu mere ulykkelig. Jeg syntes ikke det er fair, at han er blevet taget fra mig. Jeg var glad for Bette. Han var det første jeg så om morgen, og det sidste jeg så inden jeg gik i seng. Han var så kælen og sød. Min lille guldklump. “/ … Jeg er et tudefjæs. Er virkelig inde i en dårlig periode. Der skal absolut intet til at gøre mig ked af det. Nu syntes jeg så godt nok at det er begrundet at jeg er ked af det med Bette, men ellers er der meget hvor jeg bagefter tænker: ,, Whaat? Hvad er det lige, at jeg er så hysterisk over?!”. Hmm…

Var rigtig meget nede. Men har så lige været inde og spise. Det gjorde mig i lidt bedre humør. Min stedbror var her nemlig, og han fortalte om Sidney Lee, og efter som jeg aldrig ser tv, anede jeg ikke hvem han var. Hold da kæft han er klam! Haha! Har aldrig set så klam, en medieluder som ham! Damn! Jeg var flad af grin da jeg så boksekampen imellem ham og Stig Tøfting. Knockout på 7 sekunder X’D haha!

Lige nu er jeg… Bare… Ja det ved jeg ikke. Jeg har det bedre. Så nu vil jeg skrive til Mikkel. Da jeg var ked af det lod jeg det vidst gå lidt udover ham. Stakkel. Jeg fatter ikke hvad han vil med sådan et ustabilt vrag som mig? XD haha!

Forresten… Jeg har fået to lobe piercinger mere i det venstre øre :D Så nu har jeg 3 i det øre, og 2 i det andet. Jeg får lige smækket et billede ind på et tidspunkt. Jeg orker bare ikke lige at skulle bakse med billeder lige nu (opdatering klokken 22:18: billeder nedenunder). Jeg fik det lavet den dag Bette døde “/ derfor jeg ikke har fået fortalt om det før nu. Tænk at sådan en god dag (Var mega glad da jeg havde fået dem lavet) kan blive ødelagt så let. Hmm…

Endnu et indput… Det brænder… Vi kan se kæmpe flammer, og røg i horisonten. Jeg ved ikke hvor det brænder. Men på afstand? Langt væk faktisk. Tror næsten at det er helt inde imod Aalborg, hvis det da ikke er på den anden side af fjorden?… Jeg håber ikke at der er nogen der er kommet til skade…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.