Jeg er blevet tilbudt lejlighed

I dag var en forfærdelig morgen. Det hele startede med at jeg ikke kunne vågne, så min mor måtte køre mig i skole. Hvilket jeg har/havde dårlig samvitighed over, nu hvor hun i forvejen har så travlt på arbejdet. Udover det var jeg bare utrolig ulykkelig i morges. I morges var jeg sikker på at jeg skulle miste en som betyder ufattelig meget for mig. Der var/er ingen bilag for at dette skulle hænde for mig, men i morges var jeg bare alligevel 100% sikker. Det var simpelthen forfærdeligt. Da jeg slog øjne op i morges var alt stadig mørkt. Mit værelse var tynget af en sorgmodig fornemmelse. Det var som at jeg med det samme jeg rejste mig, iførte mig en kåbe af ulykkelighed. Jeg led allerede da, et savn af den person jeg var sikker på jeg ville miste… Ak ja, jeg elsker virkelig min familie, men jeg føler virkelig at jeg er en belastning for den. Min egoistiske tilgang til alting, hindre min familie og venners mulighed for lykke. Min dovenskab besværliggøre hverdagen for alle. Ikke mindst mine konstante humørsvingninger smitter af på andre, og spolere deres humør… Hmm…

Jeg er i lidt bedre humør nu. Det har været lidt svingende i løbet af i dag. Da jeg kom, var jeg grådfærdig, og stærkt ulykkelig, men så mødte jeg Pernille, og hun havde gode nyheder, og så blev jeg helt glad. Hun har mødt en sød fyr, og det var hun glad for – og så smittede hendes gode humør :D Herligt! Mmm… Men så sad jeg lidt for mig selv i timen, og så fik jeg tid til at tænke igen, og så blev jeg lidt trist. Og så blev jeg endnu mere irriteret på mig selv over at jeg manglede at lave dansk, så jeg var bagud i et fag mere (Mangler også en matematikaflevering). Årk hvor jeg dog ikke orker skolen. Jeg orker slet ikke at skulle gå i skole. ^^” haha! Ej… Jeg overvejede virkelig seriøst at droppe ud af Hf, fordi jeg ikke skulle bruge den her videregåendeuddannelse til en skid, men så bestemte jeg mig for at blive her og gøre det færdigt alligevel. Det er rart nok at have noget at falde tilbage på hvis jeg aldrig bliver dygtig nok til at kunne være webintegrator… Så slemt er det jo heller ikke at gå i skole XD haha! Bare mig der er i brok humør.

Jeg er blevet tilbudt en lejlighed her til morgen. Den ligger i centrum af Aalborg, hvilket gør den ret så dyr i forhold til dens størrelse. Jeg tror ikke jeg kan få råd til den. Min SU. bliver det laveste udeboende du kan få, og boligsikringen bliver vidst heller ikke så høj, og well… Jeg arbejder ikke så meget, og kan ikke få mere arbejde på mit job end det jeg får, så jeg tjener jo heller ikke ligefrem milionær X’D Ved heller ikke om jeg vil flytte hjemmefra? Altså det er den ideele lejlighed, for den ligger i lige midt i centrum. Hmm. Men… Jeg tror jeg kommer til at savne alt det jeg har der hjemme. Men måske gør jeg det hele nemmere for dem der hjemme hvis jeg flytter? Det er en af mine store overvejelser… Men… Hmm… “/

Jeg vil slutte nu. Måske kommer der mere senere. Det ved jeg ikke. Har for øvrigt snakket med Mikkel om, at vi skulle ind og have et nyt hamster i dag “/ Det vil aldrig kunne erstatte Bette, men den vil helt sikker være god på en anden måde… Hmm… *brum brum*

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.