Humøret er højt :D

Sidder og ser x-factor med Trice :D Det er mega hyggeligt. Vi har fået lækker mad, og det har virkelig været hyggeligt. Vi har været sammen lige siden morgenstunden i skolen. Damn… Hvor er jeg glad for jeg har fundet Trice. Hun er så sygt fucked’ i skalden. Hun minder mig om mig selv X’D Haha! Vi kan grine så godt sammen. Asian Sensation, hjælper helt bestemt på latteren! Hvor er det ærgeligt at de røg ud. De var så vildt dårlige at de skulle blive der så der kunne være humor! Kæft jeg elsker dem! De er så dumme og høre på! Men de er underholdning på høj plan. Charming. Eller som Trice siger… Det er humor på så lavt plan, at det bliver højt.

Jeg har ikke så meget at sige udover at jeg har det skønt lige nu. Mit humør er total højt lige nu. Men nu vil jeg ligge en dæmper, og så lige smutte ud og vaske op. Ses…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.