Nyt kluns :D

Så er det aften igen. Jeg er sådan set på vej i seng. Jeg tænkte bare lige at jeg ville skrive en lille blog til folk derude der gider at følge med i mit liv, inden jeg ligger mig til at sove. I aften har jeg hygget med Mikkel, og set på lidt tøj over nettet. Jeg har også fået læst lidt teori. Hmm. Der er ikke så meget nyt at fortælle udover at jeg har fundet en masse unikt koreansk og japansk tøj. Og nej… Det er ikke kun fordi det er fra asiatiske lande at jeg er helt vild med tøjet, men simpelthen fordi jeg syntes det er mega fedt. Og så er det jo bare et plus at der ikke rigtigt er nogen andre i DK der sådan lige kommer rendene i det. Så er man fri for at ligne alle andre. Jeg har købt 4 trøjer. Jeg har lige et par billeder af tre af dem.


Derudover har jeg her til aften budt på tre trøjer/kjoler/tunikaer, som jeg virkelig er helt vilde med. Jeg tror desværrer bare ikke at jeg vinder, da jeg ikke har råd til at ligge kæmpe summer ud for at købe det. Men nu kan man bare håbe. De tre trøjer/kjoler/tunikaer er totalt dejlige og sommeragtige :D Ville virkelig være lækre at have når jeg skal til Frankrig i sommerferien.


Skal forresten også til Frankrig i påsken :D Glæder mig helt sindssygt. Mest til at skulle i Disneyland! Så skal jeg prøve alle de forlystelser som jeg var for lille til sidst jeg var derhenne X’D muha! Ej det bliver total lækkert. Og så glæder jeg mig i det hele taget bare på alle måder til den påskeferie… Der er virkelig ikke noget bedre en ferie.

Jeg vil smutte i seng. Skal forresten kun møde i skole i 20 minutter i morgen til noget vejledning om et projekt vi skal have i NF… Det er satme nice. Men jeg har alligevel tænkt mig at stå tideligt op, for jeg skal have øvet teori, og have lavet en masse andre ting tror jeg… Godnat <3

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.