For pokker da -.-“

Først vil jeg gerne lige påpege at jeg lige mistede en lang blog som jeg havde skrevet. Ved ikke lige hvad der skete. Men ihvertfald valgte min computer altså at slette alt hvad jeg havde skrevet, da jeg ville add the news -.-” Sådan kan det jo gå. Men nu er jeg træt, så det bliver kun en kort blog. Basta. Det er lidt ærgeligt da dette er min sidste blog inden jeg tager på ferie på onsdag. Jeg får ikke tid til at skrive i morgen, og jeg har nok heller ikke lyst, da jeg får en masse andet at tænke på i morgen. Men sørg ej! Tobak skriver nemlig en bette blog i morgen. Hvis hun altså holder hvad hun lovede… Og det gør hun jo selvfølgelig ;D

I dag har jeg faktisk næsten ikke lavet noget. Jeg har været ude og gå med Mille (som jeg efterhånden er begyndt at blive god til at få gjort), og ellers har jeg bare støvsuget, og selvfølgelig lavet vores hegn… Ja det lyder mærkeligt. Men vores heste var altså løbet igennem vores hegn her klokken 4 i morges. Heldigvis står vores genbo mega tideligt op, så han smed dem bare ind i hans fold, og så hentede jeg dem over i vores fold da jeg havde lavet den ^^” Ellers har jeg bare set “America’s newt top model cycle 10”. Jeps. Mig som ellers er imod realityshows, ser rent faktisk top model. Og ja… Det er noget uintelligent shit, størstedelen af det. Men… Jeg elsker virkelig at se hvordan de formår at gøre billeder så fantastiske. Det er ikke det eneste, jeg syntes virkelig at det er fedt at se hvordan billederne bliver taget. Nogle gange ser det virkelig komisk ud når billedet bliver taget, men selve resultatet bliver (for det meste altid) helt fantastiske! Og, og endnu en ting jeg syntes er helt utroligt, det er at mange af de piger der er med der i, som slet ikke ser så utrolige ud, men når de så kommer på billederne, bliver de helt utrolige! Ö det er virkelig vildt!

Jeg havde skrevet om i morgen, i min blog… Men… Jeg gider ikke skrive mere. For jeg er simpelthen for træt. Jeg slutter nu. Sorry… Ved godt at denne blog blev ret så meningsløs og kedelig, men jeg orker simpelthen ikke skrive alt det samme, som jeg skrev sidst… baah…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.