“Jeg vil maaale dagen sort…”

Jeg regner med at jeg også skulle blogge i dag, så det gør jeg lige…

I dag har jeg egentligt ikke lavet så meget. Det har været nok så kedeligt, hvis jeg tænker tilbage. Dagen startede med at jeg stod op (sjovt nok), og hørte noget musik på computeren imens at jeg så fjernsyn. Elektronikken sejrer flag
Så fik jeg ligepludselig lyst til at MALE.. Hold da op det er længe siden at jeg har malet sidst Ö Tegninger med blyanter og hviskelædder er mere mit speciale end maling, fordi det er nemmere at få farverne til at blande sig, synes jeg. Men det begyndte jeg så alligevel på. Jeg malede baggrunden imens at jeg så “Titanic” i fjernsynet. Kæft det er også længe siden jeg har set den! Men jeg synes altså at den er lidt langtrukken, der hvor skibet det begynder at synke. Det tager så laaang tid, også hvor de bare løber rundt på skibet osv. -.-” Men nok om det.

Imens baggrunden den tørrede tog jeg ud til hesten. Han skulle ikke rides i dag, for han er blevet ALT for tynd, så jeg skal have tjekket ham for orm og se om det er det der er galt med ham. Men han trænger alligevel til en længere pause, så jeg regner med at sende ham i Vildmosen til alle unghingstene i en månedstid.
Men ellers har jeg fået lov til at få en imidlertidig hest at få lov til at træne. Har ingen idé om hvordan den er xD Men der er så også en masse jeg kan ride, sagde de ude ved stalden. Problemet er bare, at nu er ferien slut, så nu har jeg ikke tid til at ride en 3 heste om dagen, selvom det ville have været deejligt!
GAAARRHH!! Jeg gider ikke i skole igen!!

Efter at have været ude ved hesten tog jeg hjem for at male igen. Jeg maler et ansigt og indtil videre er det oookaaayy… Men nu er jeg lige stoppet og det er der to grunde til. Den ene er at jeg jo skal skrive denne forbandede blog ;D og den anden er at jeg skal rette min tysk stil. —-
Jaaa, jeg ved det. Jeg er ufatteligt langsom med den stil! Jeg har sagt det før og nu siger jeg det igen; Jeg HADER tysk!! Tysk er mit ultimative HADEfag!! Vi har også den værste tysklærer man overhovedet kan få! Ham hader jeg også -.-”

Nok om i dag. Jeg skal have lavet det tysk færdigt til i morgen, så jeg smutter…

HEJ HEJ!!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.