Hjemme igen – MicroCut 2 år

Så er jeg hjemme fra Frankrig. Det var en god tur, men det må i lige høre mere om, om lidt, for først vil jeg lige meddele, at MicroCut.Dk fyldte 2 år D. 11/04-09. Dvs. i lørdags, mens jeg stadig var afsted. Så tillykke til MicroCut.dk. Ja man skulle ikke tro det, men MicroCut, er mere i live end det nogensinde har været. Jeg skriver blog næsten hver dag, og skifter jævnligt layouts. Lige nu sidder vi godt nok lidt fast med “Loves me not” layoutet, men det er simpelthen fordi jeg ikke har hverken tid eller kreativitet til at lave noget nyt. Regner dog med at komme på noget nyt snart, i anledningen af MicroCut.dk’s 2 års fødselsdag.

Nu vil jeg gerne hurtigt springe videre til kort at fortælle om min tur. Det har været rigtigt hyggeligt, og der er bare så meget at fortælle, men jeg er bare så træt at det som nævnt kun bliver ganske kort.
Onsdag tog vi afsted. Det gjorde vi ca. klokken 15 (Og fik en kæmpe æske chokolade lige inden vi tog afsted X’D Wooow… *fråde* … Men må ikke rigtig spise den da jeg har lavet en aftale (igen) om at stoppe med at æde så skide usundt, og tabe mig). Vi kørte så resten af dagen og natten til Frankrig. Desværre blev Kasper rigtig syg og kastede op hele vejen, så det var en rigtig træls tur derned “/ var helt ør i hovedet da vi kom frem til vores destination, fordi jeg ikke havde sovet nok. Kasper er forøvrigt John og Bentes plejebarn. Han er bare skøn :D Nå men torsdag… Jeg kan faktisk ikke rigtigt huske hvad vi lavede de forskellige dage. For mig er det bare én stor sammenkogt oplevelse. Ihvertfald var vi inde og se en kirke (boooring >:] haha), shoppe (wuhu), og så var vi selvfølgelig i Disneyland. Det var sjovt at være i Disneyland :D Og nu fik jeg endelig prøvet alle de karuseller som jeg var for lille til sidst vi var der. Space Mountain prøvede vi 4 gange eller sådan noget ^^” Den var virkelig også morsom.

Ej ville ønske at jeg havde haft en computer med som på skiferien, så jeg kunne skrive om hver enkel dag, for min hukommelse rækker altså ikke langt nok, til at jeg kan sidde her og gøre rede for det ^^”. Tror nu også at det er en kombination af at jeg er monster træt. Jeg har også lige ligget og set min nye film “Little Odessa”, og jeg havde sådan set bestemt mig for at jeg ville i seng bagefter. Men klokken er kun 20:30, og så føler jeg bare at jeg har spildt hele aften, i morgen.

Little Odessa. Hmm… Det var en ganske udemærket film. Den tabte mig dog af og til, fordi den var lidt langtrukken. Men den var rammende, og sørgelig. Den er lidt ovre i “American History X” genren, men langt fra lige så god og rammende. Edward Furlong spiller også med i Little Odessa (Overrasket?! Ö). Det er ikke en af hans bedste præsentationer han yder i denne film. Faktisk var jeg lidt skuffet. Han er på plan med så mange andre skuespillere i denne film. Jeg havde nok også sat lidt store forventninger til filmen, fordi jeg vidste den var med Edward Furlong, og fordi jeg udfra historiens handling, havde regnet med at den ca. var på plan med American History X. Men dårlig er filmen som sagt ikke.

Jeg vil slutte nu, og gå ud og drikke en kop kaffe med min mor. ;D Hov nej. Jeg vil forresten personligt overrække en stor tak til mine dygtige gæsteblogger. Jeg syntes det har været sjovt at læse hvad de har foretaget sig, og de har hjulpet til at Microcut.Dk ikke var kedelig at komme ind på, i de par dage jeg var væk.

Og hov… I dag har jeg forresten været i skole. Stod 2 timer forsent op, fordi jeg var så smadret efter at vi kom hjem i nat. Jeg var total smadret, men kom da i skole. Vi havde en time tidligere fri fra skole i dag. Det var karma. Vi havde allerede fri 13.20. Det er altså tidligere end man havde i folkeskolen ^^”
Det var faktisk rart at være i skole i dag (Ja jeg ved at jeg burde hugges ned med en spade for den udtalelse, eller brændes på bålet for den sags skyld), men det var dejligt at se Rasmus, Kiki, og Fannie igen. Desværre er Trice syg, så hende får jeg nok ikke set noget til i noget tid :( Det er ærgeligt at hun er blevet rigtig syg. Baah…

… Mox is here no more… (Smed hende i havnen, fordi hun glemte at blogge…)

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.