én dag tilbage!

Min blog bliver rigtig kort i aften da jeg er på vej i seng. Mikkel og jeg har haft gæster i dag. Marie og Marianne kom her og spiste. Det var rigtig hyggeligt, og jeg fik lavet noget rigtig lækkert kylling til den kamme suppe. Haha. Ja vi fik suppen, selv om vi havde gæster. Men de var advaret ^^” Haha. Marianne tog hjem omkring klokken 22:30. Marie er her stadig. Det er Mikkels lille søster. Hun skal sove her. Det er rigtig hyggeligt. Jeg har lige banket dem begge en halv million gange i “Naruto Ultimate Ninja 3”. Marie var faktisk ret hardcore af at hun aldrig have spillet det, og bankede endda Mikkel en gang Ö Ret fedt egentlig eftersom Mikkel altid er den samme person (Sauske X’D Adr), og derfor efterhånden kan et par tricks med ham.

Ellers har jeg været i skole og bla. fået fremlagt den bog. Det gik overraskende godt. Ved slet ikke hvorfor jeg var nervøs O_o Jeg er vel bare ikke tilpas med at fremlægge foran min klasse af en eller anden mærkelig grund. Det har vidst aldrig været et problem for mig. Men er det åbenbart lidt nu. Da jeg først kom igang med at snakke, gik det flydende, og så var jeg slet ikke nervøs mere. Godt jeg havde Rasmus til opbagning lige inden jeg skulle fremlægge ^^, Haha… Gudske tak og lov for gode venner. Det er helt utroligt. Jeg troede aldrig jeg skulle finde en ven som jeg har det så godt, og så afslappet med igen. Det er næsten som med Selma. Og dog. Selma og jeg har lidt mere tilfælles, og vi laver andre ting sammen. Men ellers føler jeg at venskabet er ca. lige så vigtigt for mig. Rasmus er en guttermand, og han gør det langt nemmere for mig at stå op om morgenen og tage i skole.

Efter skole gik jeg hjem og arbejdede på den synopse jeg skal aflevere mandag. I morgen skal Trice og jeg arbejde på den. Jeg håber hun kan komme i skole. Hun ligger med kyssesyge :( Mega surt. Men god bedring til hende. Hvis vi ikke bliver helt færdige i morgen, slæber jeg det med hjem og laver det færdigt i morgen efermiddag. Det skal ihvertfald nok gå alt sammen. Håber bare vi kan blive færdigei skolen, for jeg har kun fredag eftermiddag med Mikkel. Resten af weekenden skal han ind til Anders. Ej det er fint, så får jeg også tid til at være sammen med Tobak som kommer hjem til os i denne weekend. Håber hun vil med ud og gå nogle ture og noget.

Lørdag bliver lykkedagen. Den bedste dag i mit liv. Lørdag er jeg færdig med suppekuren X’D Dvs. at der kun er imorgen tilbage. Jeg ville heller ikke kunne overeve én dag mere! Men jeg kan først veje mig søndag morgen, for vi har ingen vægt hjemme ved Mikkel. Mikkel siger at han kan se det på min mave, og Marianne siger at hun kan se det på mit ansigt ^^, Det håber jeg da er rigtigt. Jeg kan ikke rigtig se noget. Jeg er forøvrigt rigtig stolt af mig selv. Syntes det er utroligt at jeg ikke har spist noget usundt overhovedet, især når man tager i betragtning af at jeg for det meste sidder i mellem Rasmus og Kiki, som begge konstant spiser slik ^^, haha! Hvilket også er fair nok fordi de er så tynde og pæne (Fordømt være dem med højt stofskifte!). Nå ja. Sådan er det jo. Og nu til hvad jeg har måtte spise i dag:

I dag er steak/kylling/fisk – grøntsags dag. Spis alt det rene kød og grøntsager du vil i dag. Du kan endda spise op til 2 eller 3 steaks, hvis du ønsker, med grøntsager (Minus grønærter, bønner og majs) men ingen bagt kartoffel. Spis suppen MINDST en gang i dagens løb.

… Og nå ja… I dag har jeg bagt boller :’D De er lige kommet ud af ovnen og dufter dejligt. Det er sunde grovboller. Jeg glæder mig til at jeg kan få lov at smage dem på mandag. Jeg savner at få lidt brød. Og jeg kan snart ikke holde ud af se på alle andre spiser normalt mad, og jeg sidder og spiser suppe. Desuden er jeg virkelig seriøst ved at brække mig hver gang jeg bare lugter det nu. Men jeg holder stand!!

Mikkel og jeg har forresten fået en grill i dag :’D Den stod til storskræld tror jeg nok, men den er ganske fin, bare gammel og det ene håndtag er gået i stykker så nu skal den bare vaskes. Den er nemlig helt fin… Så smutter jeg :D Bye…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.