Shopamok, og nyt liv til nettet

Damn, er jeg træt eller er jeg bare træt? Jeg vil lige ligge ud med at fortælle at vi fik fri klokken 12 i dag, og jeg derfor har værer inde og shoppe amok. Jeg har købt et par jeans (som skal byttes til et nummer mindre, fordi jeg åbenbart er gået en størrelse ned i bukser siden min kur :’D wuhuu), 3 toppe, et par hvide knæstrømper, og 2 lang ærmede trøjer! Super lækre ting! Og så har jeg opfundet en ny tøj sammensætning ud fra alt mit tøj. Super fedt. Tror jeg vil have det på, på onsdag, for det er et sæt med nederdel, og det må jeg ikke have på på arbejde, og jeg gider ikke at slæbe cowboybukser med ved siden af X’D Så i morgen står den på et par jeans med en sort top, og en ferskenfarvet langærmet. Det bliver nok meget fint ^^, Det kommer lidt som en selvfølge i morgen.

Jeg har lige opdaget at jeg også har fri klokken 12 i morgen :D Hvilken lykke! Så kan jeg få en lur inden jeg skal på arbejde, hjemme hos Mikkel. Det bliver dejligt. Og endda også nå at gå en tur og alt muligt. Hvor herligt kan det blive. Ja, og så skal jeg selvfølgelig lige ind og bytte de bukser til et nummer mindre. Måske skulle jeg droppe luren, og så se om jeg kunne gå ind og finde nogle flade brune støvler i Salling, og en stor brun læder taske? Det er ihvertfald nogle ting, derefterhånden står meget højt på min ønskeliste :’D … Men det ser jeg på i morgen.

Idag har jeg ikke lavet så meget andet end at gå shopamok. Jo så har jeg selvfølgelig været ude og køre. Jeg er begyndt at køre i en ny bil. En Mercedes >:] damn den er fed. Men jeg ville hellere køre den jeg kørte før. En lille Toyota. Den var noget nemmere at parkere. Men ja. Det gik fint. Jeg glæder mig til på torsdag hvor vi skal ud og køre igen. Vi var forresten lige et smut på motorvej. Det elsker jeg altså XD haha! Det er så mega fedt. Kan heller ikke vente til at jeg får kortet og bliver erfaren nok til at drøne rundt på de tyske motorveje Ö wuhu,…

Men det bliver en kort blog igen i dag. Sidder og hjælper Pernille med at oprette hendes nye hjemmeside. Det bliver hendes første hjemmeside, så spændene er det bestemt ;D Maha.. Slut…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.