3 fat brides

I dag havde jeg noget af mit tøj fra Japan på. Jeg fik kun positiv feedback. Det var super fedt. Er selv rigtig glad for ‘skjorten’ jeg havde på, og havde en god idé til en tøj sammensætning, som jeg havde set i et japansk modeblad over nettet :D Det blev rigtig fedt. Jeg havde dog ikke de perfekte støvler til sættet, men det var okay. Men ihvertfald kan jeg så konkludere at jeg mangler et par lysebrune, flade, støvler (Og en matchende, stor, brun taske, da min nuværende taske er ved at gå i stykker). Men jeg kan ikke finde nogle af tingene -.-”

Jeg vil også gerne lige erklære mig flad af grin X’D Jeg sidder og ser Tv3 plus, og der er et reality program ved navn “3 fat brides”. Det er altså ret komisk, og jeg er egentlig spændt på at se om de klare den. Det handler om 3 kvinder som alle er stærkt overvægtige. De skal alle giftes, men ingen af dem tør at gifte sig når de er så overvægtige, fordi de ikke bryder sig om at skulle vise sig i brudekjolen. De er så kommet med i det her program som handler om at de skal tabe sig. Præmien til den der er bedst til at ændre sin livsstil, og gør mest for at komme ned i vægten, er en designer brudekjole… Jaja, rigtig spændene ^^” Ej men det kan være man kan få nogle tips til at tabe sig. Og så fandt jeg lige ud af at man kan få mavekræft af at æde for meget salt O_O Og der dannes giftstoffer i fritureolier, hver gang de varmes op igen… Det er sku da sindssygt at tænke på… Så man kan blive rigtig syg af at spise fx. McDonaldsmad?! Hmm….

Faktisk vil jeg stoppe min blog nu… Har ikke noget at fortælle om i dag ^^, Bye…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.