92% of kids have turned to rap, pop, and hip hop…

“You say jonas bro- I say get some friends
You say 50cent – I say three days grace
You say soulja boy-I say Skillet
You say snoop dog-I say The Misfits
You say high school musical – I say get a fucking life! omfg!
You say chris brown -I say disturbed
You say britney spears – I say metailica
You say miley cyrus-i say WHAT THE FUCK?
92% of kids have turned to rap, pop, and hip hop … Thats like living in hell…”

Lige pt. har jeg total Three Days Grace flip + Jeg er pisse irriteret over, at der snart ikke findes nogle mennesker, der rent faktisk har en god musiksmag (for det har jeg jo! haha)… Så har man ikke meget indhold i sit liv hva’? … Men sådan er det… Se at få noget ordentlig musik i omløb!… Men ihvertfald nu har jeg hjulpet folket på vej, ved at poste en super nice sang i min blog (og en god musikvideo).

Ja, jeg har i virkeligheden ikke noget at fortælle om i dag ^_^ det gik rigtig fint med kørsel i morges. Og ja, skoledagen har været OK, selv om Trice ikke var i skole i dag (men vi savnede hende). Jeg vil slutte nu, så man i stedet kan komme videre og høre noget ordentlig musik!!!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.