er det så svært at følge det 6 bud?

Jeg er skuffet over internettet-folket. Har endelig fået ryddet op i mine affiliates, og nøj hvor er der mange som ikke har fattet budskabet i mit 6 krav for at ansøge om en affiliatesaftale med mig, og jeg citere: ,,6. Du skal være ansvarlig nok til at skrive til mig hvis du ikke længere ønsker at være affiliates, eller du lukker din side ned. . Kan ikke se hvordan det kan være så svært at forstå -.-” Mange steder har folk tilsyneladende slettet Microcut.DK fordi jeg ikke linker med q-links, men man har ikke givet sig tid til at skrive til mig herom. Det er bare for dårligt! Selvfølgelig kan der forkomme en fejl, men jeg tror simpelthen ikke på at min. 10 mennesker er kommet til at lave den samme fejl. Mange af mine affiliates er også enten lukket ned eller flyttet. Det kunne man altså også godt lige give sig tiden til at skrive. Teknisk set er det et brud på en aftale, ikke at gøre andet! Hmm…
Selvfølgelig er der også mine trofaste affiliates partnere som linker tilbage, og hele tiden har gjort det. Tak for en godt samarbejde! Og dejligt nok, er der kommet er par nye affiliates til, som nu er blevet smidt på listen. Jeg håber på et fremragende samarbejde med dem også :’D

Nok om affiliates. I dag stod jeg op klokken 10, spiste morgenmad, og gik i seng igen >.<” doh! Men jeg stod så op igen klokken 13.15. Siden da, har jeg slappet af udenfor i solen sammen med Bøje og mor. Nu er jeg lige inde et kort øjeblik for at oplade min computer så jeg endnu engang kan rykke ude døre. Ja total nørdet, men syntes ikke rigtig at der er så meget andet at lave i denne varme. Og tro mig… Jeg klager ikke! Jeg elsker simpelthen at det dejlige vejr er kommet til Danmark! Desværrer skulle det vidst blive dårligere på onsdag :( Men så skal det jo også nydes så længe det vare. Når jeg er færdig med denne blog smutter jeg helt klart udenfor igen, uanset om min computer er opladt eller ej. Så må den altså stå indenfor og oplade alene ^^”

Nu til et kort resumé over de par dage jeg ikke kunne blogge (Bliver ultra kort, for min hukommelse er så dårlig at jeg allerede har glemt en del af hvad jeg egentlig har lavet X’D haha!):
Onsdag d. 27 Maj: Jeg kan simpelthen ikke huske hvad jeg lavede onsdag X_x tror vidst nok at jeg var hjemme ved Mikkel. Tror nok at vi så nogle film og noget. Eller også var han hjemme ved mig? Dunno… Hmm.. Jeg var vidst også sammen med Kiki og Rasmus efter skole? Ja det var jeg, for vi var inde og spise på Sunset X’D Og det er så hvad jeg kan huske!
Torsdag d. 28 Maj: Torsdag havde jeg min sidste skoledag! Ahh! Husker det som en herlig lettelse. Lavede ikke så meget andet den dag, end at tage direkte ud og handle. Derefter tog jeg hjem til Mikkel, og tog mig en lur. Nej det var en skøn og afslappet eftermiddag. Da Mikkel kom hjem gik jeg igang med at lave aftensmad, imens han tog en lur på sofaen. Jeg lavede en ret jeg selv havde opfundet X’D Kæft det var godt! Jeg tog nogle kyllingebrystfilleter, og delte dem i to, så det var lange tynde skiver. Derefter kryddrede jeg kyllingen, og rullede dem om et forårsløg, og bandt det stramt sammen. Så puttede jeg dem i kogende vand, imens jeg lavede beaunaisesause (staves? O_o) og pommes frites. Da kødet var færdigt tog jeg dem op af vandet, og fjernede snoren som jeg havde bundet dem med, og rullede et stykke bacon omkring. Derefter stegte jeg rullerne, til baconen var gyldenbrun. Så var de færdige :D haha! Tænk engang at maden er det jeg husker bedst fra denne torsdag?! Omg XD det var også det jeg huskede bedst fra onsdag… Skidt tegn! Haha! Ej… Men vi så også en film om aften her om torsdagen.
Fredag d. 29 Maj: Fredag tog jeg ind til Blockbuster omkring klokken 12. Her mødtes jeg med Rasmus og Kiki. Vi lejede film, som vi skulle have med hjem og se hos mig. Vi lejede: Timber Falls (dårlig), The Unsaid (god, men havde set den før), Killing Floor (God), Rec (den originale spanske. Har ikke set en dårligere film længe! VIRKELIG kedelig!), Shriek if you know what I did last friday the 13th (ok sjov, men set før). Over halvdelen af filmene var virkelig elendige X’D Baah! Men det var godt selvskab, så det blev en vildt hyggelig dag, og en vildt hyggelig nat.

Det var så det :D Nu vil jeg slutte denne blog, og komme igang med at give dyrene mad, og give hestene vand. Nyd sommeren!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.