Jeg er super aktiv!

Jeg har været aktiv i dag. Jeg stod op klokken 8 i morges. Jeg var faktisk forholdsvis frisk helt fra starten af, så jeg gik direkte igang med at gøre rent i køkkenet. Derefter støvsugede jeg hele huset. Ja aktivt. Men det er ikke alt. For efter jeg havde støvsuget, gik jeg igang med at rydde op på mit væresle (hvilket er et størrer projekt). Jeg sorterede endda i mine cd’er, dvd’er, pc – , psp – , og ps2 spil. Jeg soterede også i nogle vigtige papir. Ja alle var ikke lige vigtige. Så dem der ikke var vigtige (fx. gamle bonner fra Fakta) blev smidt ud :’D aah! Det var rart. Bagefter gjorde jeg mit værelse rent, støvsugede, støvsugede sengen, og redte seng. Så skulle man tro at det var nok. Men nej. Jeg gjorde også lige det lille badeværelse rent. Flot Simone. Flot. (meget stolt).

Jeg har lige været ude og gå med Mille, og planlægger nu at gå i bad. Bagefter vil jeg lige pakke min taske (Har lagt alt frem). Skal på abejde, og efter arbejde skal jeg hen og have the sims 3 (forklaring følger). Men alt i alt betyder det at jeg ikke kommer hjem i aften, og jeg derfor skal have en masse lort med mig på arbejde. Desværrer passer ingen bus med at jeg køre her hjemme fra, så jeg må cykle de 3 km over til nabobyen (arg!), men så passer det også forholdsvis godt med hvornår jeg skal møde. Jeg føler mig faktisk okay oplagt til at arbejde i dag :D Jeg gider sådan inderst inde ikke. Men seriøst. Når man har valget imellem at slappe af her hjemme, og tage på arbejde, så er det altså de færreste som med jublende glæde kæmper sig vej til sit arbejde. Ihvertfald når man er kassedame i Føtex X’D haha! Ej de sidste par tirsdage på arbejdet har faktisk været rigtig hyggelige. Der har ikke rigtig været nogle kunder, og så har man jo kunne sidde og snakke med ham/hende der sidder bagved en.

Okay, forklaring på the sims 3 halløjet. Alle siger at The sims 3 er super dårligt (af dem der har fået en smule mindre lovligt fat i det), så jeg har afbestilt det The sims 3 jeg bestilte i tidernes morgen. Tilgengæld har jeg fået fat i en trial version. Altså en prøve version så man kan se hvad det er for noget. Hvis det er sjovt, regner jeg da stadig med at købe det. Hvis det er dårligt, jamen så gider jeg da ikke spille mine penge på det. Men jeg tror virkelig folk overdriver en smule. Selvfølgelig kan man ikke alle de ting som man kan i 2’eren, da de jo skal have udviklet nogle udvidelsespakker, som man også skulle med 1’eren og 2’eren i tidernes morgen. Hvis de lavede alt i ét spil… Ville de jo ikke have noget at tjene penge på længere. Men hvis det første her virkelig er så dårligt, så venter jeg bare til at der kommer nogle spændene udvidelsespakker.

Jeg var faktisk også ret aktiv i nat. Jeg har fået skrevet et review på filmen “Gui Si” (Bedre kendt som “Silk”, i den vestlige del af verden). Du skal læse anmeldelsen Hér.
Derudover er jeg kommet rigtig langt med mit lille projekt. Som endnu stadig ikke er offentlig gjort. Mangler dog stadig en del, men det kommer :D

Nu vil jeg ikke bruge resten af tiden jeg har her hjemme, foran computeren. Jeg vil have mig et bad, og have noget andet tøj på, og så vil jeg få pakket tingene ned og kørt cyklen frem, så jeg på ingen måde kan ende med at skulle stresse når jeg skal afsted på arbejde.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.