Alive in the Music – Nyt layout

Jeg ligger ud med det faktum at M&M har tagget mig. Det jeg nu skal gøre er at skrive 20 ting om mig selv, som folk bag skærmen ikke vidste om mig. Den er svær. Men jeg tager da udfordringen op. Here we go:

 • 1. Jeg ser monster syg ud på mit pasfoto, og det ligner på ingen måde mig.
 • 2. Jeg er et nat menneske, og er for det meste altid mest aktiv om natten. Jeg fortrækker helt klart at sove om dagen. Jeg har faktisk endda overvejet at få nattejobs længere ud i fremtiden.
 • 3. Jeg kan ikke fordrage lakrids og nougat!
 • 4. Over halvdelen af mine ekskærester har sjovt nok heddet Kasper/Casper.
 • 5. Min første hjemmeside lavede jeg med en veninde. Den handlede om heste, og var lavet på webbyen. Der er stadig noget af den tilbage, fordi ingen af os har nænnet at slette den (Se hjemmesiden hér).
 • 6. Jeg har gået til ridning, fodbold, håndbold, svømning, og badminton, men nu går jeg ikke til nogen idrætsgren. Ville gerne gå til badminton igen, men føler ikke at jeg har overskudet.
 • 7. Jeg roder altid helt sindssygt meget – også selv om jeg virkelig prøver at begrænse mig. Jeg rydder op på mit værelse min. 1 gang om ugen, alligevel fårmår mit værelse altid at ligne lort. Mit værelse er det mest rodet og beskidte rum i hele huset.
 • 8. Jeg er højdeskræk! Jeg frygter ikke karuseller osv. i tivoli, kun forlystelser som fx. det gyldne tårn, fordi man kommer så højt op, og er tvunget til at sidde der oppe i et stykke tid.
 • 9. Jeg er en af de få mennesker her på jorden som hader alt hvad der har med Twilight at gøre, hvilket jeg ikke er helt populær for. Jeg kan ikke gøre for at jeg ikke syntes det har en skid med vampyr film at gøre, og at jeg syntes at “Bella” er en elendig skuespiller, og at jeg i det hele taget syntes det hele er en omgang pladder.
 • 10. Jeg overdriver altid! Man er ikke bare træt i mit univers, man er simpelthen ”døende”. Det er meget svært at misforstå når jeg overdriver, for det er altid helt ude i de yderste ekstremer.
 • 11. Jeg bruger udtryk som ”For Fanø” (I stedet for, for fanden) og ”Karma” (et udtryk for noget er godt). Folk bliver tit forvirret over hvad jeg snakker om, men nogen tager endda udtrykkende til sig.
 • 12. Jeg har lært mig selv at ligge akrylnegle (stadig under oplæring).
 • 13. Jeg nasser altid af min mors tyggegummi! Hun er ved at få spat af mig X’D jeg får aldrig købt mine egne pakker, men jeg tænker altså aldrig over det, eller også har jeg bare ikke lige kontanter på mig, når jeg vil have et tyggegummi. Jeg tygger tyggegummi hver dag, en køber aldrig pakker selv.
 • 14. Jeg havde slem astma da jeg var lille, men det blev fjernet med zoneterapi (man bliver trykket under fødderne, og på den måde kan man få sin astma fjernet)
 • 15. Jeg har kun kørt med ambulance én gang, og det var fordi jeg havde astma anfald. Så havde jeg en iltmaske halløj ting på, og jeg kan huske at jeg fik afvide at jeg skulle trække vejret dybt ned (ikke nemt når man har, et astma anfald smarte!!)
 • 16. Jeg har en lyserrød playstation. Jeg købte den udelukkende fordi den var den givende farve! Og det gav jeg faktisk 100 kr ekstra for -.-” haha!
 • 17. Jeg har et stort grimt ar på min højre albue, som stammer fra da jeg brækkede armen i børnehaven. Det var så slemt at knoglen stak ud. Jeg er så også blevet syet forkert op til flere gange i den arm, så det er derfor det er et stort grimt, pirat ligne ar.
 • 18. Den piercing der gjorde mest ondt at få, var den i næsen (Den gjorde ikke ondt, for det er der ingen af mine piercinger der sådan rigtig har gjort at få, men hvis man nu skulle sige en, er det den i næsen)
 • 19. Noget af det værste jeg ved, er at støvsuge. Jeg har ikke noget imod at gøre rent, men jeg bliver direkte sur og i dårligt humør når jeg støvsuger. Tror det er en kombination af den inadverende lyd en støvsuger giver fra sig, og følelsen af at det er nyttesløst, fordi der om lidt er fuldstændig beskidt igen.
 • 20. Fra jeg var 14-15 år, har jeg ikke rigtig set frem til mine fødselsdage, eller juleaften.

Pueha.. Det var det. Hmm.. Er faktisk træt så jeg vil kun lige kort skrive at jeg har lavet nyt layout i dag. Er ret godt tilfreds med det. Det er kommet op. Hvor er det dog befriende at slippe af med det andet som jeg syntes var så forfærdeligt grimt.

Ved samme lejlighed vil jeg også lige meddele at Rebecca ikke skrev blog i går, fordi nettet desværrer var nede. Typisk. Men så kom der lige denne lille sjove blog i dag. Jeg vil slutte nu. Det har været hårdt med togturen hjem fra KBH.

Til den lille leg som går ud på at skrive 20 ting andre ikke umiddelbart vidste om en, tagger jeg: Cathrine, Line, og Trine.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.