The World of Silence

Årh, i dag sov jeg mega længe :’D Sov helt til klokken 12:30! Damn! Så var jeg også bare veludhvilet. Stod direkte op og lavede middagsmad til min mor og Bøje (som så også blev min morgenmad). Det var meget hyggeligt, at kunne stå op og tulle med det. Efter “morgenmaden” gik jeg ud og hjalp Bøje med at rydde op i laden. Der var en masse lort som skulle på lossepladsen, så det læssede vi lige op i Frøen (lille grøn Twingo), og kørte på lossepladsen med. Vi havde det total hyggeligt, Bøje og jeg. Da vi kom hjem læssede vi endnu et bundt møg der skulle smides ud, og tog afsted igen. Da vi kom hjem ryddede Bøje videre op i alt hans møg ude i laden, og jeg vaskede en fluenet-dør-ting, som vi skal have op foran vores dør. Jeg vaskede også en masse andet af alt vores lort. Uh ja… Og græsset blev også slået! Det var engang mega sjovt… Det er som om det går lidt for langsomt nu hvor jeg har fået kørekort til bil ^^” haha! Men da stadig meget hyggeligt at fræse rundt på græsplænen.

Så har jeg ellers ikke andet. Har siddet på terassen med de “gamle” og nydt et glas vin, og så har vi selvfølgelig fået noget aftensmad (som forøvrigt var lækkert). Nu er min mor og Bøje ude og gå med Mille. Jeg var i bad da de tog afsted, så jeg kom ikke lige med i denne omgang (ikke at jeg lider under det X’D hahaha! Jeg er meget tilpas med at sidde her og rådne op foran computeren… Det er altid karmatisk). Hmm… Og planer for i aften har jeg heller ikke mange af. Tjo… Jeg planlægger selvfølgelig at se nogle film i aften. Jeg hadet filmen “Wrong Turn” dengang den kom frem. Syntes virkelig at den var kedelig, men nu kommer 2’eren i aften klokken 21:00, så kan jeg lige så godt se den. Jeg står så bare i det dilemme om jeg skal se “The Cottage” klokken 23:00, eller “Dr. Jekyll og Mr. Hyde ” klokken 23:35 bagefter? Hmm… Jeg tror jeg begynder at se “The Cottage”, og hvis den så ikke har fanget mig på de 35 minutter ser jeg “Dr. Jekyll og Mr. Hyde “. Det er den gamle version af “Dr. Jekyll og Mr. Hyde”. Kunne nu godt lide genindspildningen… Tror næsten at jeg ender med at komme se “Dr. Jekyll og Mr. Hyde” ^^” Hehe…

Uhh! Nu hvor jeg kom til at snakke om film, vil jeg stærkt anbefale en film jeg så igår. Selv om jeg gik ind til den, med den tro at det var en asiatisk gyser, og det så viste sig at være thriller og drama blandet sammen, er jeg helt fantastisk vild med den! Overrasket, men på en god måde! Filmen hedder “The world of silence”. Hmm… Filmen var spændene og smuk på samme tid. Den er forøvrigt koreansk. Filmen handler om Jung-ho, en berømt fotograf, der har den særlig evne at han kan læse folks tanker. Jung-ho er netop vendt tilbage til Korea fra USA, da filmen udspiller sig. Jung-ho er traumatiseret over hans tidligere kæreste, der endte med at tage sit eget liv, men midt i al sorgen bliver Jung-ho alligvel værge for Soo-Yeon, en lille pige hvis far er død, og hvis mor ligger i koma. I mellemtiden udspiller der sig en sekunder handling i filmen, om flere små piger bliver kidnappet (og senere fundet død). Detektiven Kim, begynder at mistænke Jung-ho for at være involveret i de grusomme begivenheder, og det hele bliver endnu mere mistænksomt da Soo-yeon forsvinder…. (… OG så må i selv se filmen for at få resten afvide *evil laught*).

Sidst men ikke mindst, vil jeg gøre folk opmærksomme på, at der de sidste par dage er sket en del opdateringer på Microcut Dk. Der er nu blevet lavet en ny sektion under Content. “Sektion Japan”. Jeg håber alle vil få god brug af denne del af min side. Der vil snarest muligt komme endnu mere nyt derind. Derudover er “nyeste ting” under Admin blevet opdateret (Se Hér)… Og vi har forøvrigt nu rundet 200 blogindlæg på Microcut.dk :’D

Microcut DK hylder (For at komme på listen, læs Hér):
Silentdark, Lollirock, Miissy, Shiki-lebroche, Kiiz, Rikkesverden, Piecezz, Goldenfairy.
.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.