Fårup Sommerland med gode venner

Heej igeeen, Kiki her ENDNU engang! XD ja, I slipper sq ikk for mig forløbig XD Sidder ved et nedern tastatur lige nu, så stavefejl kan komme! XD
Så idag! Jeg har været i Fårup Sommerland ^^ med nogle (en masse) venner fra Anime Kita :D fik ozz snakket med nogle som jeg ikk gjorde før ^^ Dejligt dejligt! Er ved at være glad for at møde og lære nye mennesker at kende XD
Men anywho, det var vildt fedt, og vi var ozz i badelandet! :D der havde jeg ikk været i 4 år eller noget Oo så det var fedt at være der igen ^^ vi var ozz inde og spise alt hva man kunn, spiste dog så for meget =_=”’ tyyypisk mig, men vil sq ha noget for pengene! XXD
Men mig, Prime og Cama blev enige om, at vi manglede Drake i vores lille firkløver XD så vi buggede ham da på mobilen XD
Fik ikk lov til at komm over og overnatte hos Prime igår, men fik så lov idag, derfor jeg er ved et andet tastatur XD
Men der er nu ikk så meget at sige, andet end at det har været en fed dag og at jeg er blevet solskoldet på skuldrene X_x det gør oooondt ;<<< Men imorn! ska jeg over til Drake ^^ det hjælper lidt på det :P

Men anywho, vil smutte igen nu, jeg vil se Dr. Evil med Prime og Blade Trinity måske XDD og spise KIRSEBÆR!!! WOOHOO!!! :D flag soooo have fun all you ppl out there! XD *dissapears in a smokebomb*

Microcut DK hylder (For at komme på listen, læs Hér):
Silentdark, Lollirock, Miissy,
Shiki-lebroche, Kiiz, Rikkesverden, Piecezz, Goldenfairy.,Gulde, Silentgirl.dk.
.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.