Hjemme igen :’D

Så er jeg hjemme fra ferie igen! :’D
Eftersom at jeg er ret træt, må billeder, små anekdoter osv. vente med at komme ind til i morgen, eller i overmorgen. I dag skal jeg bare slappe af. For at bloggen ikke kun bliver på disse så ubrugeligt linjer vil jeg da lige “udfylde” den tag, som Firedays har smidt efter mig, her i ferien X’D haha… Så her kommer det…

Hvilken farve har de sokker, du har på lige nu?
Jeg har ingen strømper på ^,^ Hader at gå med strømper, især her om sommeren… Ahh karma! Luft imellem tærerne X’D haha!

Hvis du kun slippe helt for at blive dømt, ville du så dræbe nogen?
Hvem siger jeg ikke allerede har gjort det? >:] Muhahaha!
Det tror jeg desværrer godt jeg kunne i desperation, eller hvis en virkelig havde gjort mig fortræd. Men man ved det jo ikke før man står i situationen… Og… Man ved jo aldrig om man kan slippe godt fra det >:] haha…

Hvis Jorden blev invaderet af aliens/rumvæsener, ville du så blive venner med dem eller flygte?
Hvor i alverden skulle vi flygte hen? Det kommer da an på om de så var venligt sindede… Hvis de ikke var… Tror jeg rimelig meget at jeg bare ville give op ^^” Haha! Så nederen er jeg…

Hvad er dit job om tyve år?
Om 20 år… Der må jeg jo være omkring 38 år? Jamen så tror jeg at jeg er godt igang med min karriere. Jeg håber lidt på at jeg til den tid er flyttet permanent til Japan, eller ihvertfald har bosat mig der for en periode… I såfald ville jeg meget gerne have mit eget selvstændige firma som Webintegrator (altså en som laver hjemmesider). Bare et meget lille et. Hmm… Men uanset hvad ville jeg forhåbentlig være webintegrator eller mediedesginer da det er min drøm. Om det så bliver for et andet firma eller mit eget er faktisk ikke så vigtigt. Jeg ville bare håbe på at få arbejdsplads derhjemme, så jeg kunne arbejde om natten i stedet for om dagen.
Hvis nu interressen til den tid, ikke er der for hjemmesider, tror jeg at jeg ville arbejde inde for reklamebranchen. Noget med noget visuelt ihvertfald.

Hvornår brød du senest ud i sang uden grund?
Hmm… Ja det gjorde jeg for under en time siden da jeg kørte Mikkel hjem ^^” Jeg kørte med vinduerne rullet ned, og skrålede imens min hund sad på forsædet med hovedet stukket ud af vinduet ^,^ Meget hyggeligt…

Hvilken sang var det?
Kashmir’s Rocket brothers ^___^

Har du fingermalet?
Ikke inden for de sidste 11 år ihvertfald ^^” … Men har jeg da nok gjort engang… Tror jeg de fleste små børn har… Og jeg elskede ihvertfald at male da jeg var lille ^^,

Når du dør, hvor vil du så begraves?
Jeg aner ikke hvor jeg ville begraves. Det kommer an på hvor jeg befinder mig. Det behøver ikke være i DK og jeg vil alligevel også helst bare begraves på de ukendtes grav, så jeg ikke er til besvær for mine efterkommere. Men ja… Det vil jeg faktisk lade min familie om at bestemme, for det er i og for sig, jo ikke mig som skal passe den evt. grav bagefter X’D

Ser du en kæmpe atombombe som en trussel mod menneskeheden? (Atomsmasher?)
Ja da… Jeg tror faktisk det er fuldkommen lige meget hvor stor den er. En atombombe er en masseødelæggelsesvåben. Hvis en verdenskrig bryder ud igen, er jeg ikke i tvivl om at disse våben vil blive taget i brug, og jorden derved vil blive tilintetgjort…

Ville du ønske at grise kunne flyve?
Nej… Det ville være besværligt med grise flyvende rundt -.-”

Hvis du kunne være usynlig for en dag, hvad ville du så gøre?
Slå en jeg hader ihjel >:} Muhahahah! *evil laugh*… Ej for at være helt ærligt så ved jeg det ikke. Hvis jeg var usynlig for en dag, tror jeg faktisk bare at jeg ville gå i panik. Jeg tror jeg ville være bange for at jeg aldrig ville kunne komme tilbage til mit gamle jeg… Men det ved jeg ikke… Det kunne nu være meget sjovt at gå rundt og skræmme folk, og få dem til at tro at de er hjemsøgte XD

Ville du helst slås mod en koala eller en grævling?
Well… De har begge to ret skarpe klør. Men en Koala. En grævling har vidst et ret sindssygt bid X’D … Men jeg kan da slet ikke se hvorfor jeg skulle slåsse imod de små basse dyr? ^__^

Hvad ville være dit livs soundtrack være?
Hmm… Uhh… Ja det har jeg faktisk tæt tænkt over… Men det kommer helt an på min sindsstemning. For det meste ville jeg nok svare: “The Last song Im wasting on you” Af Evanescens, “Vindicated” Af Dashbord Confessional, “Perfeckt” Af Simple Plan, “Hello” Af Evanescenes, “Home” Af Three Days Grace, “I Don’t care” Af Apocalyptia Feat. Adam Gontier, eller sidst med ikke mindst “Finding my self” Af Smile Empty soul… Jeps der var mange muligheder, hva? Haha… Lige pt. hælder jeg nok mest til “Vindicated” Af Dashbord Confessional.

Du har 70 sekunder at overleve i? Hvad GØR du?
70 sekunder tilbage? Hmm… Mon jeg kunne nå at ligge mig til rette i min kiste? Naah… Jamen så tror jeg virkelig ikke at jeg ville fortage mig en skid. Måske se op på himlen en sidste gang ^__^

Får får får?
Nej får, får lam ^_^”

Hvad var det sidste sted, du sværgede aldrig at besøge igen?
Casceson? Aner ikke hvordan det staves… Det var et slot i Frankrig… Og det var bare røv kedeligt!

Skræmmer The Taco Bell Dog dig?
Nej? Den ser ret så uskyldig ud ^^”

Jedis eller Ninjas?
Ninjas!! Screw jedis!! Ninjas styre da langt mere X’D Haha!

Vil du overlade dit liv til en isbjørn?
Nej? O_o

Ville du helst spise muggen mad eller rådden mælk?
Ingen af delene vel? Men hvis man nu SKULLE gøre det for at overleve… Ville jeg dø X’D hahaha! Ej… Nu skal jeg nok svare ordentlig… Jeg ville nok tage den muggen mad… Kan i forvejen ikke lide mælk… Så…

Ville du ønske at Pokemon eksisterede i virkeligheden?
… Naaah… Så ville jeg heller leve i et andet japansk animeunivers… Death note… (Jeg ville så meget være en Mika 2 X’D hahaha! Besat af Light’s kærlighed Maha….), eller et Naruto univers… (Jeg ville så meget sørge for at *NARUTO SPOILER* Sasori ikke dør *NARUTO SPOILER*)… Freak…

Har du nogensinde leget “chicken with cars?”, bare for sjov?
Nej sgu… Og jeg ville heller aldrig komme til det. Man sætter jo ikke kun sit eget liv på spil, men også andres!! Ö

Ville du tage imod råd fra en talende McDonalds-burger?
Ja da.. De alle talte til mig når jeg var på arbejde (da jeg arbejde der)… Undtagen lige Fileth fish… De snakkede faktisk ikke bare… De skreg… “SPIS MIG! SPIS MIG! SPIS MIG!”… Det var desværrer bare imod reglementet at lytte til dem -.-” Baah.. Men gæt hvad jeg brugte mine pauser på >:] Hahaha (10 kg ekstra på sidebene XD hahahaha)

Hvad ville du helst eksplodere? En hvalp eller killing?
Ork! Det ville jeg da ikke kunne! De ville da være som mine egne små børn!! Ö Så ville jeg hellere ekslodere mig selv X’D

Forstår du E=mc2
E = Energi
m = Masse
c2 = lysets hastighed i vakuum
Det ligningen viser er at selv om kroppen (som besider masse) er i hvile besidder vi energi. Derudover viser ligningen også en sammenhæng imellem energi og masse i en proces, hvor det ene omdannes til det andet, som det f.eks. sker ved en nuklear eksplosion… Og derved kan vi så også lige tilføje at formlen blandt andet førte til opfindelse af atombomben og kernekraft, herunder atomubåde.
Og ja… Jeg googlede det X’D… Men jeg tror da faktisk at jeg forstår det nogenlunde nu… ^___^ baaah…

Jeg tagger… Stina, og Louise ^__^

Fortsat god sommer alle sammen! Og Tak til gæstebloggerne, for det særdeles gode arbejde! Og… RIP Micheal Jackson! Du var mit barndomsidol!….

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.