Hvil i fred :'(

To piger på henholdsvis 16 og 17 år mistede livet, da en 18-årig mand af ukendte årsager mistede herredømmet over sin bil onsdag aften. Den 18-årige er stadig i livsfare. Han havde kun haft kørekort i fire måneder.
Bilen med de tre unge var på vej ad Nibevej gennem landsbyen Drastrup, sydvest for Aalborg, i retning mod Aalborg. Her ramte bilen ifølge ekstrabladet.dk først en helle midt på vejbanen. Derefter blev den slynget over i den modsatte vejbane, over en cykelsti og mod en parkeret bil. På vejen knuste bilen et telefonskab.

Kørte med for høj hastighed
“Der er 50 kilometers fartgrænse på stedet. Det står klart, når man ser på ulykkens voldsomhed og øvrige omstændigheder, at der er kørt med for høj hastighed,” siger vagtchef ved Nordjyllands Politi Poul Badsberg til ekstrabladet.dk.
“Den unge mand har kun haft kørekort i fire måneder, og han har manglet rutine, da bilen kom ud af kontrol med påkørslen af chikanen i midten af vejen.”
Alle tre blev klemt fast i bilen. De to piger døde ved ulykken, mens den 18-årige blev kørte til Aalborg Sygehus’ traumecenter. Ifølge politiken.dk er han stadig i livsfare” – Artikel på Jp.dk

Jeg gik i klasse med den ene pige fra 8 til 10 klasse. Hvil i fred Kamilla. Du levede et alt for kort liv (17 år). Hvil også i fred Louise. Dit liv var også for kort (16 år)…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.