Klynke, Klynke!

Maaaan! Jeg er bare træt lige nu! Jeg er lige kommet hjem fra min bonus farmors fødselsdag. Det var rigtig hyggeligt. Vi var på kro i Terndrup. Vi fik noget lækkert mad, og det var i det hele taget rigtig rart at være sammen med familien. Efter aftensmaden på kroen, tog vi hjem til Elly (min bonus farmor) og fik kaffe. Det er så hyggeligt hjemme hos hende. Jeg sad også lidt sammen med Patrick, og Tobak, og så lidt fodboldt. Nu vil jeg ikke ind på den store snak omkring det, men Brøndby var virkelig skuffende i dag “/ Ved ikke lige hvad der skete for dem. I den tid jeg nåede at se scorede de da 2 mål, og holdte sig til en lige stilling. Men damn… Deres spil og især sammenspil var elendigt. De stod konstant og klumpede og lod Polakkerne køre dem rundt på banen. Pinligt.

Og direkte fra brok til klynkeri. Sophie kom desværrer til skade i går aftes (bedste tanker herfra), så hun kunne desværrer ikke komme og hjælpe med Lady i dag. Det var selvfølgelig ærgeligt, men forståeligt nok. Men efter Sophie var her sidst, har jeg virkelig haft lyst til at gøre noget for at Lady kommer i form igen, så jeg tog selv ud og red i dag :’D Wuhu! Go Simone! Og det var ikke bare tur. Nix. Jeg prøvede at øve det, som Sophie og jeg arbejde på sidst :D Meeen… Nu til klynkeriet. Jeg glemte at tage handsker på… Så min finger lyder af SMERTE!!! lige nu. Ej det ser nok ikke så slemt ud, men det sviger så man tror det er løgn. Jeps. Jeg har fået en stor dum vabel på min finger, som der oven i købet er gået hul på… “wuhu”… Og som straf for at læse min blog kan i få et herligt billede af den lille vabel-tingest.

Okay. Jeg er total startet et “få nogle flere billeder i dine blogs, Simone!”- Projekt, fortiden ^^” Og det går da meget fint… Bortset fra at det nok ikke er de mest interressante billeder jeg har fået smidt ind endnu ^^” Æææh… Men… Mia Malene sagde engang at jeg skulle have flere billeder i min blogs. Og efter som at hun er en guru på området, vil jeg da forsøge at gøre mine blogs mere interressante med lidt billeder :’D

Nå men jeg er super træt… Så denne blog vil stoppe…. NU!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.