Jeg skal lære Japansk :’D

Fik ikke skrevet blog i går. Mit net gik pludselig ned, og er først kommet op nu. Det er mærkeligt at det sommetider ryger, uden nogen egentlig grund? O_o Det kan være at det havde noget med lyne i går, at gøre. Hvem ved?

Det gør nok heller ikke så meget. Havde ikke rigtig noget interressant at skrive om i går. Jeg gjorde hele huset rent, og mit eget værelse. Det tog ca. hele dagen. Hov nej. Jeg har da faktisk noget meget interressant at fortælle. Jeg fik nemlig en gave af min motter, i går, fordi jeg havde gjort så meget rent i ferien! Og det var en genial gave! Hun betaler for at jeg kan gå på en aftenskole, 10 mandage fra d. 28 semptember, hvor jeg skal lære det japanske sprog, og om japansk kultur :’D Vi kommer bla. til at gennemgå en japansk teceremoni, hvordan man bære en Kimono korrekt, mv. Det bliver total spændene! Jeg glæder mgi helt vildt til det! Og så kan det også være at jeg udvider min Japanske udtryk ^__^ Nu ser vi. Jeg er ikke god til sprog. Men hvis man virkelig vil noget, tror i så ikke godt at man kan lære det? Hmm… Jeg vil ihvertfald gøre mit bedste… wee…

Hmm… Ja… Det eneste jeg skal lave resten af dagen, er at arbejde. Så i aften tager jeg ud til Mikkel, hvor Kiki også kommer. Vi skal nemlig lige have syet nogle kostumer vi har købt, om. Det bliver hyggeligt… Men jeg vil smutte. Jeg skal have pakket ^^”

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.