Japanese school girls

I går havde jeg første skoledag. Kiki og jeg havde klædt os ud som japanske skolepiger X’D Haha! Der var stor begejstring ved lærene (havde vi ikke lige regnet med) så der blev taget en masse billeder af os, og der ligger bla. et på Kathedralskolens hjemmeside. Lidt weird. Så nu er vi ihvertfald foreviget. Det var mega hyggeligt. Og sjovt at se hvordan folk stirrede ^__^ Vi er så freaky nogen gange, I know. Men man får jo altså ikke mere sjov ud af livet end det man selv sørger for! Selvfølgelig skal folket ikke snydes for et billede (Mig uden sløjfen, med den langærmede skjorte, og de hvide sokker):

Vi har faktisk syet tøjet en del om, fordi det var alt, alt for stort. Det blev meget federe af at vi fik syet det ind + at det var skide skægt at sidde og sy ^__^ Den slags elsker jeg bare. Jeg er ikke specielt god til det. Men jeg syntes virkelig at det er sjovt. Jeg har også syet nogle af mine jeans om engang. Det er fedt at kunne sætte sit eget præg på noget man allerede ejer…

I dag har været en pragtfuld dag. Jeg havde aldrig troet at det skulle være dejligt at starte i skole igen. Men jeg har virkelig moret mig med gutterne/gutinderne. Det er godt at være det gode gamle team igen. Jeg har bare haft grineflip det halve af dagen ^__^ Men det har også været hårdt at have timer til klokken 16:15 lige pludselig ^^” Så jeg tror egentlig jeg vil slutte bloggen nu, og ligge og snakke lidt med Mikkel ;D

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.