I dag er det Mia Malenes fødselsdag!!

Godaften. I går var en super træls dag. Troede det skulle blive en fantastisk dag, da jeg jo skulle møde sent i skolen. Men den var faktisk ret så uheldig fra starten af. Det hele startede ud med at jeg skulle tjekke noget på lectio ang. skolen. Min computer var ualmindelig langsom. Men ikke noget jeg tænkte videre over. Pludselig begyndte min skærm at flimre, og min computer meddelte en fejl om at skærmdriveren var ude af funktion. Den genoprettede sig dog kort efter igen, og flimren forsvandt. Jeg tænkte at det var en teknisk fejl. Efter 2 minutter skete samme fejl igen, og så blev jeg nervøs. Jeg kørte et scan på min computer, men fandt kun warnings, og ingen virus. Jeg bestemte mig for at skifte AVG ud med Avira, da AVG ikke er så godt som det plejer at være. Derudover besøgte jeg Spywarefri og fulgte deres vejledning til hvordan man får tjekket virus på ens computer. Jeg har fået en del nye virusprogrammer, og fandt der igenenm 4 virusser! Heldigvis ikke nogle virkelig skadelige vira, som fx. Virut, som jeg frygtede det var i første omgang. Min computer er clean nu, og den køre bedre end den længe har gjort. Det var heldigvis bare en meget lille, ikke så skadelig infektion, men jeg blev sku bange alligevel. Vil helst ikke miste de ting jeg har knoklet sådan med.

Det eneste heldige ved i går var mit look :’D Er faktisk ret glad for kombinationen. De toppe jeg er iført er fra Frankrig, det samme gælder shortsne, og benvarmerne er fra Japan. Lige miiiig ^__^ Der er ikke noget unikt over det, men jeg syntes det er dejlig frisk og sommeragtigt (og det passede meget godt til det varme vejr der var i går ^^”)

Well I dag har været en stille og rolig, og god dag. Jeg har brugt det meste af dagen på at sikre mig at der ikke er mere virus på computeren. Som sagt køre den rigtig godt nu, fordi jeg også har fået ryddet lidt op i alt muligt andet på computeren. Jeg har ikke været i skole i dag fordi mine to KS timer (som var de eneste to timer der ikke var blevet aflyst i dag), var blevet rykket. Det har bare været lækkert med en ekstra weekend dag, selv om det nok ikke er det sjoveste jeg har lavet i dag ^^” Jeg har stenet en del. Ohhh.. Jo dagen har faktisk haft nogle sjove (ikke så aktive men sjove) højde punkter i dag. Bla. har jeg snakket en del med Kathrine i dag. ^__^ Og hendes nyre er btw på auktion takket være MIG!!…

Sidst men ikke mindst vil jeg benytte muligheden til at ønske Mia Malene hjertlig tillykke med de 18 år! Det er utroligt at man pludselig må køre bil, købe sprut (lovligt) på div. bare hva? ^__^ … Hvad fanden… Her kommer den: I dag er det Mia Malenes fødselsdag, hurra, hurra, hurraaa! Hun sikker sig en gave for og… hm.. hm… hun har ønsket sig i år! Med dejlig chokolade og kager til!!!! TILLYKKE!!!


Syntes lige alle skulle tage et smut forbi Mia Malenes side og ønske hende hjertlig tillykke ^__^

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.