Rebecca aka. bonus søster is back

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORK!!!!!!! Jeg havde skrevet den smukkeste og den mest spændene blog nogensinde og bliver den så ikke slettet/jeg sletter den selv, men okay…. Har man ikke lov til at være blondine?

Ja, det er Simones bonus søster/Rebecca som er tilbage….. Og jeg er ked af det nu, den var så goooood og jeg magter ikke at skrive det hele igen!
Men jeg har været i skole i dag (underligt nok?) og så har jeg lavet engelskstil – wuhu!!! Nul detaljer for jeg er trææææææææææææææææt! Ejjjjj, jeg er træt af det, for den blog var sku god, nå fuck nu det… Sådan er det at være blondine! HAAAAAAAAAAAD PÅ SLETTE FUNKTIONEN SOM IKKE FINDES…

Men Simone har en travl uge, så i hænger nok på søde MIG! Jeg synes at vi skal ønske Simone held og lykke med stilen..
OG vi må ikke glemme at Marie har fødselsdag flag.
OG en af mine gode veninder Mette flag.
Tillykke til jer :-)

Og gooooooodnat jeg er træææææææææt.

OVER AND OUT!!! Biiiiiib.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.