Jeg rejser på søndag :’D

Arbejde, arbejde, arbejde… Jeg er lige kommet hjem fra arbejde. Ej ikke lige. Har også lige nået at spise, og kigge lidt rundt på nettet… Det var en ganske udemærket dag på arbejdet i dag. Der skete ikke det helt store, og Troels, Camilla og jeg er et et awesome team ;D Haha.

Her til aften regner jeg med at jeg skal tideligt i seng. Skal møde til en SSO (Størrer skriftlig opgave) vejledning i morgen klokken 10. Det er nitte nok, da jeg ellers ikke skal i skole. Men regner kun med at det tager en 15 minutter, og så skal jeg ellers bare lave et eller andet med Mikkel. Det bliver hyggeligt nok. Kan i det mindste se frem til denne ene dag mindre i skole. Det er en bette glæde i min tilværelse, da resten ser ret nederen ud for mig… Lad os prøve at tage et kig på “alle” de hyggelige aktiviteter jeg skal i weekenden.

Fredag:

  • – Skole
  • – Arbejde
  • – Evt. pakke til studietur

Lørdag:

  • – Arbejde
  • – Holde Rebeccas fødselsdag om aften

Søndag:

  • – Evt. pakke det sidste til studieturen
  • – Afsted til London på studietur

Jaaa… Jeg ved det… Jeg har ikke ret til at brokke mig. Jeg skal i det mindste til London. Men syntes bare det er nederen jeg både skal arbejde lørdag og søndag. Haha… Ej… Jeg er nok bare irriteret over at jeg ikke rigtig får tid til at chille – men det gør jeg selvfølgelig i flyet mod London.
Ej… Hyleri til side. Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle afsted. Jeg deler værelse i London med Rasmus, Kiki, Jeppe, Jacob, og Trice. Kunne det blive bedre? Nej ^__^ Vi kommer til at få det herre hyggeligt der ovre! :D Men jeg kommer da til at savne min computer XD hahahah (Freak! Nørd!), og jeg er lidt træt af at jeg går glip af min Japanskundervisning på næste mandag, da det pt. er ugernes højdepunkt!

Jeg tror jeg dropper det med at gå tidligt i seng.. Kan mærke at jeg har lyst til at se en gyser… Eller to!… yay…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.