Gaver, gaver, gaaver :’D

Jeg fik super gode gaver igen i går :’D ! Så jeg vil lægge ud med at lave en lille opdatering over hvilke gaver jeg har fået her i julen:
– Gavekort til Salling på 300 kr (Af Elly :D Som er mine bonus søskendes farmor ^_^… Total lækker gave! Nu skal jeg have købt lidt nyt tøj tror jeg ^^” Måske en cardigan som jeg virkelig mangler)
– Flydende-sæbe-holder, fast-sæbe-holder, og tandbørsteholder med kinesiske tegn på (Af Patrick ^_^ Total betænktsom, efter som han ved jeg elsker Japan, og om det er det Japanske Hiragana, Katekana, eller det Kinesiske Kanji, kan for søren da komme ud på ét. Kanji bliver jo også brugt i det Japanske skriftssprog)
– Toastmaskine (Af Patrick… MEGET nødvendig genstand når man bor ude, siger han ;D haha.. Godt man har en bror der har erfaring med at bo alene ;D)
– Sengesæt med kinesiske tegn på (Af Patrick… Og han har endda valgt det i en farve der er lidt guldagtig. Min bror kender mig bedre end jeg troede ;D Hehe!)
– Skiferie (Af min Mor og Bøje… Total nice gave! Vidste godt nok at jeg fik det. Men jeg glæder mig vildt meget til turen! Vi får det så hyggeligt. Det eneste minus er at jeg nok kommer til at savne Nicki ret meget “/ )
– Raadvad knivsæt med tilhørende knivmagnet (Af min mormor… Hun ved ikke selv at hun har givet mig det XD hun er dement! Men stadig en utrolig god gave ^^”)
– Raadvad gryde/pande sæt (Af min mor og Bøje. Mega god gave Ö Ville ikke kunne overskue at finde ud af hvilke sæt gryder der er godt, og samtidig til en rimlig pris!)
Så ud fra dét, tror jeg godt at man kan konkludere at jeg fik utrolig mange gaver, plus utrolig gode gaver. Jeg tror jeg er ved at være klar til at flytte hjemmefra ^__^ Ved godt at der stadig er mange ting jeg mangler, men jeg har min gave fra min fødselsdag til gode, som jeg fik af John og Bente, som er 5000 kr, til hvad jeg nu vil have til at flytte hjemmefra. Det får jeg ihvertfald brug for ;D

Det var en ret perfekt aften i går. Vi startede med at spise. Og nøøj maden var SÅ lækker! Normalt kan jeg ikke lide julemad, og da slet ikke brun sovs, men den kalkun, og selv sovsen var hammer god! Spiste mig SÅ mæt i det ^__^ Amme namme. Derefter holdte vi en kort pause fra spiseriet XD Og så spiste vi risalamande. Min mor er god til at lave det… udover hun putter små mandelstykker i… Hvilket ØDELÆGGER det fuldstændig! Nej så skal man have Bentes… Det er fandme risalamande, som det skal være ^^” Hehe… Efter risalamanden dansede vi om juletræet, og så var det gavetid. I det hele taget var det bare en rigtig afslappende aften. Om natten (nej jeg sover aldrig XD) skrev jeg så med Nicki <3 ^_^. Det var hyggeligt. Troede ikke jeg ville komme til at høre fra ham i går, da hans telefon er gået tør for strøm, så det var en glædelig overraskelse.

Planen for i dag. Jeg har sørget for heste, og gået med Mille sammen med Rebecca. Jeg har i det hele taget bare haft det rigtig dejlgit med Rebecca hele formiddagen. Her om en time skal vi så til julefrokost hos Elly (bonus farmor-ting). Det bliver rigtig hyggeligt. Jeg ved ikke lige hvor lang tid vi skal være der ovre, men jeg vil tro at det er resten af dagen, og måske endda aften. Men det gør ikke noget. Jeg elsker at være derovre, sammen med Bøjes familie. Det er så afslappende ^_^ Og det eneste der venter på mig herhjemme er et værelse der skal ryddes op, og et tøjskab der skal tømmes. Jeg skal til at begynde at pakke mit tøj og andre ting jeg ikke lige bruger i vinterhalvåret ned. Det bliver et stort arbejde, og der er meget tøj der bare skal smides ud, fordi det er 50 år gammelt.

Jeg må hellere gøre mig færdig. Mangler lige at ligge make up, og finde nogle rigtig tykke varme strømper ^^” er ved at dø af forkølelse, så jeg må bare holde mig varm det næste stykke tid!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.