Funpark, Offpister og Pukler!

Anden dag på ski… I dag var Rebecca, Bøje og jeg i Funpark, på Offpist, og på pukkelpist. Det var hammer sjovt! Vi fik taget en del hop, og kom ud på en hel del kurvede, næsten ufremkommelige områder. Det var vildt fedt. Jeg havde kun et styrt undervejs. Jeg skulle tage et hop, og ville sætte farten en smule ned… Dette resulterede i at mit fokus ikke lå på terrænet hvor det burde, og jeg derfor fik et af mine ski fast i en gren der stak op af jorden. Mit ben blev bøjet bag over i en uvant retning, og mit knæ var nærmest vredet fuldstandig af led. Det gjorde super ondt. Jeg har i forvejen ret dårlige knæ, og der skal derfor ikke meget overbelastning til at det gør smertefuldt ondt. Jeg kom dog hurtigt på bene, bed smerten i mig og kørte videre. Lige nu er begge mine knæ en smule ømme, men det skyldes blot kørslen på humplerne osv. Mine lår- og legmuskler er også ret smadret ^^” Men okay… Man kan heller ikke regne med så meget andet efter man har stået på ski i omkring 7 timer. Men for kort at opsumere, har i dag været super fed! Jeg skal bestemt i den Funpark vi var i, en anden gang igen imens vi er hernede.

Lige nu sidder jeg og drikker en Cola og ser Ncis. De andre sidder i stuen og læser, men jeg trængte lige til lidt tid for mig selv. Jeg er så dårlig til konstant at være social ^^”. Jeg er igang med sæson 2 episode 7. Det er meget hyggeligt at se. Jeg var egentlig ikke meget for serien i starten, men over den sidste ½ måned har jeg faktisk ændret lidt mening. Jeg kunne faktisk godt finde på at købe de første par sæsoner (Min storebror ejer den jeg ser nu). Det minder mig om at jeg forøvrigt har opdateret min Ønskeliste igen ^_^ …

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.