Deltager i en lille blogleg igen

Jeg har været mere end bare hurtig her til morgen. Det har taget mig under en time at stå op, få morgenmad, pakke forskellige ting ned, rede seng, været i bad, ligge makeup, og klæde mig på. Faktisk har jeg nu ca. 20 minutter for mig selv, inden jeg skal begive mig imod bussen, så jeg kan komme en time for tidligt på arbejde (Fuck dig sommerbusplan! >.<). Jeg har ikke så meget andet at fortælle end at jeg nu skal på arbejde det meste af dagen, og når jeg kommer hjem er min Nicki her (Yay) :’D Jeg har derfor ingen anelse om hvordan dagen bliver (Den bliver selvfølgelig fantastisk når Nicki er her… Men arbejde hele dagen er godt nok nederen, især når man har ondt i nakken, og jeg næsten 100% sikker kommer til at sidde ved kasse 2 – den travleste kasse… Baaah…) derfor har jeg besluttet mig for endelig at få lavet den tagleg som Eeyorenyk taggede mig i, helt tilbage i den 30 juli. Så er det nok også på tide at jeg får det gjort ^^”Here we go!

Reglerne for legen er følgende:
– Tak den person, der har sendt dig tildeling og sende dem en virtuel knus.
– Kopier tildeling til din blog.
– Liste 3 ting, du elsker ved dig selv.
– Indsæt billede (eller flere billeder) af noget, du elsker.
– Award 5 andre bloggere.

Tak Eeyorenyk, og viaturelle krammere til dig ;D !

3 ting jeg elsker ved mig selv: (for mig er den altså sværer end man lige skulle tro ^^” Baah…)
– Mit hår (Jeg er glad for mit hår siden det er blevet langt. Mit hår er faktisk det eneste jeg i sandheden syntes er pænt ved mit udseende)
– Min evne til at stå ved mine meninger (Jeg er stolt af at jeg i dag er stærk nok til at stå ved mine meninger. Jeg er ikke en svag person, og jeg bukker ikke under for omverdens pres om at jeg skal være på en eller anden måde)
– Min smertetærskel (Det er ret praktisk for mig at jeg har en høj smertetærskel, for jeg kommer konstant til skade ^_^” Og selv om jeg brokker mig, plejer jeg at kunne klare smerte bedre end mange andre jeg kender…)

Da jeg ikke har super lang tid til at lave denne blog, på det blive en begrænset mængde billeder jeg får smidt ind, men her kommer der en lille smule :D

Min dejlige Nicki :’D Og det vi har sammen!

Min dejlige hjemmeside, selvfølgelig ;D

Min familie (Hele familien er her ikke, men her ser man min mor, Bøje, Rebecca, Mathias og Patrick)

… Og meget, meget mere er jeg glad for, og ville gerne smide flere billeder ind, men nu må det blive dette i første omgang, for jeg skal til og afsted med bussen ^^” Arbejde here we come!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.