Det der specielle sug i maven ^_^” <3

I dag har bare været en af de mest fantastiske dage længe! Jeg har smilet, grinet og har i det hele taget bare følt mig lykkelig hele dagen! Ja… Jeg ved udemærket godt at det er store ord at bruge… Men jeg har følt mig lykkelig. Jeg har haft en dejlig fornemmelse i hele kroppen, hele dagen. Hver gang jeg har set på Nicki, hvad enten vi har ligget fuldstændig slynget ind i hinanden på sengen, eller vi har siddet og lavet en smule hver for sig, har jeg følt et behageligt sug i maven. Ikke et sug i maven, som første gang man forelsker sig, eller forelsker sig i det hele taget. Det var et sug jeg aldrig havde følt før, og det var langt dybere og mere betydningsfuld end et forelskelses-sug. Det var en fornemmelse af at ham kunne jeg godt have lyst til at blive sammen med forevigt. Jeg skal ikke kunne sige om mange har det sådan når de kun knap har været sammen i 8 måneder – at energien ikke helt er gået af forelskelsen – men sådan plejer jeg ikke at have det :’) så jeg er ligeglad. Jeg vil bare give mig selv lov til at nyde tanken om måske at kunne spænderer resten af mit liv med ham jeg elsker. Hele dagen i dag har jeg følt at vi har haft en særlig ‘forbindelse’ imellem os. Noget jeg ikke føler hver eneste gang vi er sammen, men faktisk oftere og oftere. Det betyder ikke at det kun er engang imellem at vi kan kommunikerer osv., for det jeg mener er at vi af og til har denne særlige forbindelse imellem os. En særlig forbindelse der er helt unik, og som jeg nok kunne tænke mig til at man først burde have efter mange år sammen.

… Og Simone bevæger sig ud af sit lysserøde hjørne XD … Det jeg prøver at sige er at jeg har haft en perfekt dag med kæresten. Vi har nydt hinandens selvskab, og egentlig ikke rigtig lavet andet end at snakke og putte :’D … Men desværre ender det i morgen ved middagstid :( … Jeg skal på arbejde i Føtex i morgen, fra klokken 15:50 til klokken 20:15. Eftersom at jeg skal op og arbejde for Bøje omkring klokken 05:40, onsdag morgen, er vi blevet enige om at det nok er bedst at jeg bare smutter direkte hjem til de gamle efter arbejde i morgen. Jeg ville ellers gerne have nydt en ekstra nat i min skats arme :) … Men det er upraktisk, og jeg er nødt til at se både økonomisk, og praktisk på tingene. Jeg kan spare et klip på mit klippekort hvis jeg bare tager direkte hjem til min mor og Bøje, og det ville være mest praktisk hvis jeg bare kunne køre direkte med Bøje på arbejde om morgnen. Derudover ville det være synd for Nicki hvis han 1. skulle vente på at jeg fik fri fra arbejde og kom hjem i morgen aften, 2. ville blive vækket klokken lort om morgnen pga. jeg skulle afsted på arbejde onsdag morgen. Alt i alt har vi truffet den bedste løsning. Men vi kommer så heller ikke til at se hinanden før søndag aften. Min arbejdsplan ser nemlig ud som følgende:
Tirsdag d. 24 august – Arbejde i Føtex – 16:00 – 20:15
Onsdag d. 25 august – Arbejde hos Bøje – 06:30 – 16:00
Torsdag d. 25 august – Arbejde hos Bøje – 06:30 – 16:00
Fredag d. 26 august – Arbejde i Føtex – 16:00 – 19:30 (før det skal jeg køre mor og Bøje til Billund (tror nok det er Billund) fordi de skal med et fly på ferie :) – så det bliver også en travl dag)
Lørdag d. 27 august – Arbejde i Føtex – 09:00 – 18:15
Søndag d. 28 august – Arbejde i Føtex – 10:00 – 17:15
… Så alt i alt er jeg ret godt booket op resten af denne uge ^_^” Tilgengæld skal jeg kun arbejde om tirsdagen de næste to uger, hvilket er en lettelse. Men så begynder jeg selvfølgelig også i skole… Pueha… Det er noget værre noget… Det bliver nu spændene :)

Nå men nu vil jeg putte mig under dynen :) Aftenen har budt på en smule The Sims 3 (meget >.>” ) … Og serien ‘En falden engel’, som jeg også har haft nævnt i de to sidste blogge. Ja i dag var så sidste afsnit. Udemærket serie. Dog meget forudsigelig. Jeg tror ikke jeg ville kunne sætte mig ned og se den igen – men der var virkelig dygtige skuespillere deri. Især barneskuespilleren der var der i – hun var fantastisk. Nå som sagt vil jeg slutte af, og få mig noget søvn. Så må vi se om Nicki joiner mig, eller om han vil sidde oppe hele natten og se Bleach kampe XD

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.