Jeg ville gerne have spillet lidt

Sidder hjemme i Nickis lejlighed… Han kommer først hjem fra skole klokken 14:00 så jeg har kunne ligge og sove længe uden han prøver at rede sengen XD (Han har sådan et eller andet med at den seng bare skal redes som det første når han står op…). Når han kommer hjem igen skal han farve mit hår. Det er jeg en smule nervøs for ^^” Jeg håber INDERLIGT at han ikke fejler -^^” … I går klippede jeg hans hår. Det blev faktisk ret pænt syntes jeg. Det er første gang i hele mit liv at jeg har klippet nogen, så jeg var virkelig nervøs. Jeg lavede en fejl, men det er heldigvis ikke noget man ligger mærke til. Jeg syntes hans frisurer blev flot :) Han brokkede sig lidt hen af vejen, men jeg tror også han er meget tilfreds? Han sagde ihvertfald at jeg også skulle klippe ham næste gang. Så må vi håbe at jeg kan sige det samme om at han skal farve mit hår igen næste gang ^__^” Heh.

Jeg ville egentlig have spillet lidt Sims 3 her i mens jeg venter på Nicki, men der er ikke ret meget strøm på min computer, og jeg havde glemt at Nicki ikke havde nogle steder man kunne bruge et 3 stik, så jeg er lidt på røven. Jeg har nemlig glemt mit tostik til opladeren der hjemme -.-” Jeg havde ellers sådan en lyst til at spille Sims! For pokker da -.-” Der er ikke engang noget i TV’et som jeg gider at se, og som sagt er det jo begrænset hvor meget strøm der er på computeren, så jeg kan ikke engang sætte mig og se noget japansk serie eller noget på den. Men det må jo så være sådan at det er. Så tror jeg bare at jeg ender med at ligge mig hen i sengen og sove endnu længere XD … Ej og jeg kan ikke koden til Nickis computer… Ellers kunne jeg have koblet den til Tv’et og set Naruto!! >.< !! Ejjj… OK positivitet… I det mindste kan jeg altid ligge mig over i sengen og sove lidt, som sagt ^^, … Men at skulle sove 3-4 timer mere… Jeg ved nu ikke. Måske finder jeg på noget at lave :) Det er jo ikke fordi Nicki ikke har nogle DVD’er, PS2 og PS3 spil liggende… Hvis jeg kommer til at kede mig roder jeg dem igennem.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.