Will I ever win with you?

Pueha… En lille Pause fra oprydningen… Jeg er så træt at jeg næsten ikke kan holde mine øjne åbne ^^” Og oven i det er mine øjne helt hævet op. Jeg har kun sovet 2 timer i nat, fordi jeg har været plaget af triste tanker i løbet af natten. Jeg vågnede klokken 07:00 og kunne ikke sove mere. Skønt jeg har det bedre i dag, føler jeg ikke at jeg kan sove, selv om min krop fortæller mig at jeg skal. Derfor er jeg i stedet gået igang med at vaske tøj, og rydde op i min lejlighed. Eftersom jeg har en fuldstændig begivenløs dag foran mig igen, kan det endda være at jeg får taget mig sammen til at tage opvasken og gøre rent. Man skulle tro at det var skønt med en ekstra fridag… Men det er det egentlig ikke når man ikke har det bedre end jeg har. Men jeg er okay :) Hvis jeg ikke var okay, var jeg slet ikke kommet igang med at foretage mig noget XD Haha! (Sådan går det ofte, selv når jeg er i rigtig godt humør ^_^”).

Eftersom at jeg ikke har så meget at sige i dag, vil jeg hellerer dele et stykke musik jeg i løbet af de sidste par dage er blevet rigtig glad for. Sangen har fået en særlig betydning for mig. Jeg finder en eller anden form for sandhed i den. Men jeg er faktisk helt 100 på at min fortolkning er helt anderledes end hvad den den er ‘ment’ at skulle være, og også meget anderledes end de flestes fortolkning af den. Det vil jeg ikke komme nærmere ind på lige nu :) Hav en god weekend folkens!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.