Min første vector ?! Ö Det er en Erik

Ja i går fejlede jeg så desværre i at skrive blog. Det blev ganske enkelt ikke gjort. Derfor starter jeg dagen i dag ud med at opsumerer gårdagens oplevelser. Siden sidst har jeg fået kage af Erik :’D Men det var en del af i dag… Så den hopper vi over… (Mmm… Kage…)… I går var jeg jo hos lægen. Har har udskrevet nogle allergipiller til mig, som samtidig skal hjælpe mig med at kunne sove. Jeg tør dog ikke tage dem i den tid hvor jeg sover alene, for hvis jeg nu ikke kan vågne op til tiden pga. dem – Det ville jo ikke gå. Slet ikke nu hvor jeg skal arbejde hele weekenden. Mere om det senere. Efter jeg havde været ved lægen tog jeg op til Sarah! Vi havde det mega hyggeligt! Jeg var hjemme ved hende fra klokken 13:00 til klokken 00:00 hvor hun kørte mig hjem. Vi spiste slik, og fik god mad. Det var hyggeligt at se hendes familie igen :) Det vækker gode minder. Sarah var trods alt min bedste veninde igennem hele folkeskoletiden. De gode gamle dage :’D .. Vi så, så også en smule Wallflower (anime), og så endte vi ud med at se Disturbia. Sidste nævnte var ikke særlig god XD Alt for meget teenagepladder og romantik i. Pueha! Det gider vi ikke! >.<”

Blev som sagt kørt hjem af Sarah ved 00:00-tiden. Jeg var godt nok smadret dér. Vi erfarede så at jeg havde glemt min jakke hvori min jakke og mine nøgler befandt sig i (fuck!), så jeg var nødt til at vække min bror for at få hans ekstra nøgle. Da jeg kom ind der hjemme nåede jeg lige at finde tøj frem som jeg skulle have på i dag, og så faldte jeg ellers om i sengen, og sov som en sten Ö … Havde virkelig lyst til at blive liggende i sengen i morges XD … Men kom da op og i skole, og fik en aftale om at Sarah bare smed mine ting ind i lejligheden, imens jeg er på arbejde (her senere). Så det er godt at jeg kan få mine ting allerede i dag. Skal nemlig bruge nøglerne til mit skab på arbejdet i morgen.

Men ja… Dagen i dag har stået på skole, og det har faktisk været rigtig hyggeligt. I dag lavede vi vectors i skolen. Det skal lige siges at det er første gang nogensinde at jeg laver det, så det var rigtig sjovt at prøve. Jeg lavede Erik som vector, og han lavede mig. Han lavede et sygt godt billede. Jeg lavede dog også et jeg er ganske tilfreds med. Jeg er lidt ked af at jeg mistede tålmodigheden ved håret, og bare droppede det… Det må jeg lige gøre bedre end anden gang – Men ellers så ja, så er jeg ret tilfreds… Og lad mig da dele det med jer (er godt tilfreds med øret især… Anede simpelthen ikke hvordan jeg ellers skulle lave det).

Senerer i dag skal jeg så på arbejde… Og faktisk står hele min weekend på arbejde. Mega nederen, men så får jeg i det mindste lidt penge. Faktisk skal jeg arbejde i ca. 20 timer alene i den her weekend. Og de har spurgt om jeg vil blive i 3 kvarter mere i dag – tror jeg ikke… I dag er den eneste dag jeg har kort dag… Og jeg er ret træt i forvejen, så jeg skal have i dag til at komme hjem og slappe af i.

(Høgh er stadig hyldet ;D)

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.