WTF?! Hvordan kan det være MCR?!

Okay… Jeg har været MCR fan lige siden deres første single udkom… Og nu er der jo så udkommet en ny single fra dem d.28/09-2010. Jeg havde helt glemt det, så har først lige hørt den nye single… Og det… Er weird! I starten hadet jeg sangen… Men nu har jeg hørt den et par gange, og kan egentlig godt lide den. Den er munter, og jeg syntes den bliver bedre for hver gang jeg hører den indtil videre. Men det er jo HELT anderledes end deres gamle musik O_o Havde hørt deres nye album kom til at lyde som deres helt gamle albums (som jeg helt klart fortrak)… Men ja… Det gør det ihvertfald ikke nu. Det lyder en del mere mainstream. Troede ikke deres musik kunne blive mere mainstream end det sidste album XD… MEEEEN… Nu må jeg vente og se hvordan albummet bliver. Indtil videre lyder det ikke til at være noget jeg vil købe med mindre det kommer på tilbud desværre. Men lad mig da lige dele deres nye single ‘Na Na Na’ med jer :’)

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.